Hirdetés

World of Warcraft - kiszivárgott az előfizetők száma?

|

Az add-onok fejlesztését segítő API egyes források szerint picivel több adatot tartalmazhatott, mint kellett volna.

Hirdetés

Az aktív előfizetők számát a Blizzard 2015. óta nem hozta nyilvánosságra, nem is fogja belátható időn belül. A Weak Auras fejlesztői szerint viszont a játék API-ja tartalmazta ezt.

Hirdetés

A hír eredeti forrása azóta törlésre került, így érdemes ezt fenntartásokkal kezelni, de ha igaz az adat, akkor az aktív előfizetők száma jelenleg 1,7 millió. A Battle for Azeroth megjelenésekor ez a szám 3,2 millióra rúgott. Mindkettő szép azért.

Ebbe egyrészt nem tartoznak bele a kínai játékosok (legalábbis a Weak Auras fejlesztői szerint), másrészt nem tudjuk már lenyomozni a forrást, így nagyjából minden kérdéses körülötte, de el tudjuk hinni, hogy tényleg ennyien játszanak aktívan. A legutolsó, a Blizzard által közölt adat 5,6 millió volt.

Ti még aktív WoW előfizetők vagytok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)