Hirdetés

A dúsgazdag MrBeasté lett egy társasjátékos verseny pénzdíja

|

Úgy tűnik, hogy a YouTube ásza nemcsak a videózásban profi, hanem a társasjátékokban is.

Hirdetés

A csatornán elhelyezett számláló alapján Jimmy Donaldsonnak, azaz MrBeastnek már közel 195 millió feliratkozója van a YouTube-on, ami bizony szépen hoz a konyhára, az amerikai Forbes beszámolója szerint legalábbis a videós csak a tavalyi évben több mint 100 millió dollárt keresett a tevékenységével, amit már nassolni valók forgalmazásával és egyéb üzletekkel is kiegészít.

A 25 éves youtuber tehát cseppet sincs rászorulva egy 10 ezer dolláros, vagyis egy körülbelül 3,7 millió forintos pénznyereményre, egy társasjátékos versenyen viszont mégis úgy esett, hogy végül ő vihette haza a pénzt.

Hirdetés

MrBeast a nagy sikerű Dune: Imperium nevű társas megjelenésre váró spin-offjában, a Dune: Imperium Uprisingban mérette meg magát egy promóciós eseményen, amelyet a játék népszerűsítésére szervezett a kiadó, a youtube királyát is leültetve az asztalhoz. Ahogy az alábbi X-posztban is látható, Donaldsson végül büszkén mosolygott, amikor a kezébe nyomták a győztesnek járó méretes csekket.

A videós azt is hozzátette, hogy most megy, és egy teljes hétre eltemeti magát, hiszen nyilván ő is érzi az iróniát abban, hogy egy dúsgazdag fazon pózol a számára aprópénznek tűnő, sokaknak viszont jelentékeny nyereménnyel. MrBeast eddigi munkásságát tekintve ugyanakkor nem lennénk meglepve, ha végül eladományozná a társasjátékkal kaszált összeget.

A Dune Imperium: Uprising még valamikor ebben az évben boltokba kerül, a játék eredeti változatát pedig mi is teszteltük, amiről itt olvashatsz bővebben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)