Hirdetés

A LEGO Piranha növénnyel támad a játékrajongó virággyűjtőkre

|

Ugyan ez sem lesz kifejezetten olcsó, de ellentétben más LEGO készletekkel ezért nem kell majd leszurkolnunk egy havi bérletidíjat.

Hirdetés

Az elmúlt néhány évben a LEGO piacra dobott olyan készleteket, melyek kifejezetten a növények szerelmeseinek szóltak. Ugyan a LEGO Orchidea, Bonsai vagy Pozsgások nem fognak olyan jó illatot árasztani a szobáinkban, mint a valódi testvéreik, de fontos szempont lehet az is, hogy nem is olyan macerás a fenntartásuk.

A termékvonal legújabb darabja viszont egyszerre szól a videojátékok rajongóinak és a kertészeknek. A Super Mario játékokból átemelt Piranha növény ugyanis mindkét tábor számára kellemes ajándék lenne.

Hirdetés

Az új készlet 540 darabból áll, és ahogy azt a neve alapján már sejthetitek, egy Mario játékokból ismerős, harapós virágot tartalmaz. Túl sok extrát nem tud, végtére is egy növényről van szó, de az összeállítás alapjába elrejthetünk pár aranyérmét, hogy Mario megtalálhassa azokat. 

A nosztalgikus zöldség pontosan november 6-án fog felkerülni a LEGO boltjainak polcaira, és 26 990 forintba fog kerülni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)