Hirdetés

Most azonnal akarjuk a Batman: The Animated Series alapján készülő társasjátékot

|

Egy rakat hősből válogathatunk, akiket vezérelve végigjátszhatjuk a legendás sorozat epizódjait.

Hirdetés

Kevés olyan rajzfilmsorozatot szeret annyira az egész világ, mint az 1992 és 1995 között futott, erőteljesen art-deco hatású Batman animációs sorozatot. Dacára annak, hogy kitartóan menetel a harmadik X felé, semmit sem veszített a fényéből. Emiatt aztán nincs mit csodálkozni azon, hogy az IDW Games erre alapozva készíti következő társasjátékát. A Batman: The Animated Series Adventures - Shadow of the Bat egy 1-4 fős kaland, amelyben magunkra ölthetjük az igazságosztó köpenyét.

Hirdetés

Aki nem szeretne Batman lenni, vagy lenyúlták előle a lehetőséget, az választhatja Robint, Batgirlt, Gordont vagy Catwomant a bulihoz. Mindnek megvannak a maguk erősségei és gyengéi, illetve mindnek szembe kell majd néznie a játékban helyett kapott gonoszokkal. A 24 lehetséges küldetés során olyan ismerős figurák jönnek szembe, mint Two-Face, The Penguin, Mr. Freeze, The Riddler, Scarecrow, Man-Bat, The Joker és Harley Quinn. Mivel egy minikkel operáló játékról van szó, így a fent említett karakterhez mindegyikét egy-egy figura testesíti meg.

Akinek egyébként ez nem lenne elég,  feldobhatja majd a játékot az alapcsomaggal párhuzamosan érkező Arkham Asylum kiegészítővel. Utóbbi még több figurát tartalmaz 13 új küldetésen felül, de az IDW Games terveiben további bővítések is szerepelnek, hogy hosszabb távon megőrizze szavatosságát a Batman: The Animated Series Adventures - Shadow of the Bat.

A játék finanszírozására az IDW Games egy Kickstarter-kampányt indít, és ha minden simán megy, akkor már idén ősszel játszhatunk is vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)