Hirdetés

Cards Against Humanity stílusú kártyajáték készült a Deadpool 2-höz

|

Ha valamelyik karakterről el lehet mondani, hogy senkivel szemben sem korrekt, az pont Deadpool, így keresztezése az Emberiség Ellenes Kártyák csomagjával nem is rossz ötlet.

Hirdetés

Deadpool (alias Wade Wilson) először 1991 februárjában jelent meg a The New Mutants 98.-as számában, azóta dolgozza meg a rekeszizmainkat és csinál mindenből, illetve mindenkiből viccet, sűrűn áttörve a negyedik falat. A 2016-os film hatalmas siker lett és az idén májusban debütáló második rész még ennél is nagyobb durranás lehet, így nem meglepő, hogy a merchandising termékek keretében megjelenik egy kapcsolódó társas is. 

Hirdetés

A USAopoly terméke, a Deadpool vs. the World névre keresztelt kártyajáték nem csak stílusában és szabadelvűségében hasonlít a Cards Against Humanity-re, de a játékmechanikája is arra hajaz, ugyanis fel kell csapni egy "WTF" kategóriájú lapot, amire minden egyes játékosnak reagálnia kell egy saját "Caption" kártyával a tőle telhető legfantáziadúsabb felirattal, amiben egy lemosható fekete filc segít. Nézzétek meg a galériánkban, hogyan néznek ki az illusztrációk: 

A Deadpool vs. the World idén nyáron kerülhet a boltok polcaira és körülbelül 6500 forintba fog kerülni. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)