Hirdetés

Készül a Dishonored asztali szerepjáték

|

Készítsétek be a 20 oldalú kockákat, a jegyzetfüzeteket és a karakterlapokat: ezúttal az egyik kedvenc játékunk világába mehetünk kalandozni.

Hirdetés

Ugyan 2017 óta nem kaptunk új Dishonored videojátékot, de a szerepjátékok szerelmesei hamarosan visszatérhetnek majd ebbe a közkedvelt steampunk univerzumba. A Dishonored: Roleplaying Game egy vaskos szabálykönyvben fogja össze a világ leírását, a szabályokat, és mindent, amire szükségünk lehet a nagy kalandhoz.

Hirdetés

A rendszer 2d20-on alapul, azaz nagyon hasonlóan működik majd, mint a Star Trek, vagy épp a Conan szerepjátékok megoldásai. A cél az volt, hogy egy pörgős mechanikai alapot kapjunk, ami elősegítheti a történetmesélést, és nem ássa alá a feszültséget felesleges, lassú szabálymechanizmusok tucatjaival. A tervező, Nathan Dowdell ígéretei szerint egyébként beépíti a videojátékokban látott Chaos játékelem hatásait, és a Void erők lehetőségeit is.

Az egész szabálykönyv 300 oldalas lesz, benne egy részletes világleírással, a szabályokkal, rengeteg sztorikezdeménnyel és egy teljes mini-kampánnyal is, ami megismerteti a játékosokat Dunwall városával. A könyv 2020 nyarán érkezik.

Ti rápörögtetek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)