Hirdetés

Dűne-rajongóként nehéz lesz nem lelkesedni ezért a LEGO-ért

|

Az Atreides Royal Ornithopter önmagában is csodás, de a minifigurák hada teszi igazán különlegessé.

Hirdetés

Bár a Dűne filmet 2024. március 14-éig biztosan nem láthatjuk, a rajongók addig is szórakoztathatják magukat különféle társasjátékokkal, videojátékokkal, és most már akár egy LEGO készlettel is.

A napokban bemutatkozott a LEGO Dűne: Atreides Royal Ornithopter készlet, ami természetesen az Icons sorozat része, így a 18 évnél idősebb építőket célozza meg. Az 1369 építőelemből álló készletből a Dűne franchise rovarhelikopterét állíthatjuk össze, aminek szárnyai kihajthatók, futóművei kiengedhetők, és a pilótafülkéje is felnyitható.

Hirdetés

Továbbá 8 minifigura is jár mellé: Paul Atreides, Lady Jessica, Gurney Halleck, Chani, Leto Atreides, Liet Kynes, Duncan Idaho és a hosszú köpenyt viselő, így mindenki más fölé tornyosuló Harkonnen báró apró mását tehetjük a polcra.

A kész szett 23 cm magas, 57 cm hosszú és 79 cm széles, 2024. február 1-jétől lesz kapható 66 990 Ft-os áron.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)