Hirdetés

Ezt az új Diablo játékot nem a képernyő előtt ülve kell majd nyomnod

|

Alig várjuk, hogy papíron kelljen elrendezni a lootot, hogy minden beférjen a hátizsákunkba.

Hirdetés

Miközben épp pörgött a BlizzCon és a stúdió az új Diablo IV kiegészítőt mutogatta, a Glass Cannon Unplugged és a Genuine Entertainment egy teljesen új projektet mutatott be. A páros az elmúlt hónapokban együtt dolgozott a Blizzard csapatával, hogy felépíthessenek egy asztali szerepjáték rendszert a Diablo világához. Ha valakinek megfájdult a csuklója a kattingatásoktól, az papíron, ceruzával és dobókockákkal folytathatja a világ megmentését, ami igen komolyan felcsigázott minket is.

Egyelőre még se a szabályrendszerről, se a specifikus karakteropciókról nem tudunk semmit, de a Glass Cannon Unplugged elnöke, Jakub Wisniewski annyit elárult, hogy a TTRPG könyv valamikor 2024 őszén érkezik.

Hirdetés

A megjelenést - nem túl meglepő módon - egy Kickstarter kampány fogja megelőzni, ahol a potenciális támogatók előrendelhetik a játékot.

A TTRPG mellett egyébként 2025-ben egy társasjátékot is ki fognak majd adni, aminek figurái, és egyéb kiegészítő elemei felhasználhatóak lesznek a szerepjátékhoz is. A TTRPG-t és a társast úgy tervezték, hogy kiegészítsék egymást, így a rajongóknak érdemes lehet majd mindkettőt beszerezniük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)