Hirdetés

Gigantikus és részletes LEGO Disney kastély érkezik, de nem tőlünk tudtok róla

|

Ha bárki kérdezi, nem mi mutattuk a párotoknak vagy nektek a LEGO új, a Disney 100. évfordulója alkalmából kiadott készletét.

Hirdetés

Nagy lendületben van most a LEGO, minden hétre jut egy olyan készlet, amire, ha a keretünk engedné, azonnal lecsapnánk előrendeléssel. A májusi LEGO Pac-Man árkádgép már kapható is, de aki erre nem verte el minden megtakarítását, azt talán a Roxfort újabb változata vagy a tengeri erőd ráveszi majd a költekezésre.

Na és ha azok sem, akkor itt a LEGO Disney kastély, ami július 4-én érkezik, és méltó módon ünnepli meg a cég megalapításának századik évfordulóját.

Hirdetés

A 43222-es számú készlet 4837 építőelemből áll, összerakva 80 cm magas, 59 cm széles és 33 cm mély. Jár mellé 8 minifigura is: Hamupipőkét, Szőke herceget, Hófehérkét, Florian herceget, Tiana hercegnőt, Naveen herceget, Aranyhajat és Flynn Rydert helyezhetjük el kedvünkre. Az építmény többszintes erkéllyel, szobákkal, bálteremmel, aminek forog a táncparkettje, és számos apró részlettel, amik a Disney-rajongók szívét biztosan megmelengetik. Volt már korábban is Disney kastély, de ez annál sokkal részletgazdagabb. A készlet 169 990 Ft-ba kerül, további képeket az alábbi galériában és a fenti linken találhattok róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)