Hirdetés

Icewind Dale-be vihet bennünket a következő Dungeons & Dragons kalandmodul

|

Egy jövő héten esedékes streaming show-n bemutatják a D&D 5. kiadásának következő kötetét, de addig is apró utalásokból tippelgethetünk a témára.

Hirdetés

Már voltunk Waterdeepben a Dragon Heist modullal, és Baldur's Gate-et is meglátogattuk a Descent Into Avernus részeként. A nagyvárosi turnéból már csak Neverwinter és egy Icewind Dale maradtak ki, és a legtöbb jel arra mutat, hogy idén nyáron a Sword Coast hidegebbik részére megyünk. Két kép és egy apró leírás utalnak erre.

Hirdetés

Az első egy artwork a könyvből, ami valahogy a Wizards of the Coast weboldalán kötött ki. A Sword Coastnak persze vannak más, havas régiói is, de meglepődnénk, ha ez a kép nem jelentene semmit a kaland témáját nézve.

A második kép egy pólóról származik, amin egy jeges owlbear ücsörög. A póló a D&D Live 2020: Roll w/ Advangage eseményre készült, és egyébként az új modult is várhatóan itt fogják bemutatni.

Az utolsó nyomunk a ScreenRant Scott Bairdje, szolgáltatta, aki a Live show Reality RP szegmenseiben dolgozik. Egy rövid leírást adott a ránk váró kalandokról. A Reality RP részben egy Wizard lesz a főszereplő, aki megpróbálja elkapni egy szekta tagjait, akik megdézsmálták a régió éléskamráját.

"Bezár majd 10, gyanús képviselőt a különböző településekről, és felállít nekik egy sornyi próbatételt. Ezek segítenek majd kitalálni, hogy melyikőjük szekta tag, segítenek kigyomlálni azokat, és segítenek megválasztani egy bajnokot, aki átvezetheti a régiót a mostanában eljött sötét időkön."

Ez első nem mond túl sokat, de a 10 képviselő könnyen származhat a 10 városból, melyek az Icewind Dale körüli szétszórt települések. Egyre valószínűbb, hogy a következő Dungeons & Dragons könyv Drizzt Do'Urden kedvenc régiójába visz bennünket.

Akárhogy is, a D&D Live 2020 után minden kiderül majd. A show június 18-tól 20-ig tart, és a bejelentések mellett számtalan órányi élő D&D-zést ígér olyan sztárokkal, mint a Daredevil Deborah Ann Wollja, a The Big Bang Theory Kevin Sussmanja, és a Guardians of the Galaxy Karen Gillanje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)