Hirdetés

Itt egy Optimus Prime robot, ami magától átalakul, és persze nagyon drága

|

A Transformers franchise ikonikus alakja, Optimus fővezér eddig csak olyan játékokban öltött formát, amiket nekünk kellett áthajtogatni. Ez már a múlt.

Hirdetés

Miután Csirke kolléga elmondta, mennyit költött Mancs őrjáratos játékokra, nem tudom már megítélni, mi drága és mi nem az a gyerekjátékok világában, de ha jól sejtem, a 700 dolláros (adóval kb. 270 ezer forintos) Optimus fővezér robot még erősen prémium kategóriás. A Hasbro Pulse-on kapható autobot különlegessége, hogy külső beavatkozás nélkül képes kamionból robottá alakulni, közel 50 centi magas, és programozható is.

Megalkotásában részt vett a kínai Robosen Robotics, mely járatos önátalakító robotok készítésében. Optimus képes sétálni és gurulni, hangutasításokra vagy mobilos appal adott parancsokra is hallgat, a komolyabb tudással rendelkező felhasználók pedig kóddal programozhatják működését.

Hirdetés

A robot több mint 80 hangeffektet tud, melyek egy részét a rajzfilmből, egy részét pedig Peter Cullen szinkronszínésztől vették át. Több mint 5000 komponens alkotja, köztük 60 mikrochip és 27 szervómotor. Prémium dobozban érkezik, amin a "Collector's Edition" felirat virít, jelezve, hogy ez inkább gyűjtőknek szól, nem pedig a 3 éveseknek, akik öt perc játékkal tesznek róla, hogy jelentősen veszítsen értékéből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)