Hirdetés

A legmenőbb LEGO Super Mario készletekkel kockák között töltheted a karácsonyt

|

Anélkül is elfoglalhatják a nappalit kedvenc Super Mario karaktereink, hogy bekapcsolnánk a Nintendo konzolját.

Hirdetés

2023-nak valószínűleg minden vízvezeték-szerelő és/vagy sima Super Mario-rajongó számára az Örömóda a hivatalos betétdala, mert nem csupán egy tökéleteshez közeli Mario mozit kaptunk a korábbi, filmnek nem nevezhető kínzás helyett, de videójátékokban is bővelkedett az év a franchise számos szegletében!

Elég csak a klasszikus 2D élmény kvintesszenciájaként tündöklő Super Mario Bros. Wonderre, a mókás minijátékok Mekkájaként közismert WarioWare: Move it! partyjátékra, vagy minden Super Nintendo örökranglista egyik csúcsjátékára, a fantasztikusan felújított Super Mario RPG-re gondolni.

Hogy ne kelljen az év végi offline pihenést kedvenc karaktereid nélkül töltened, a LEGO leggombakirályabb készleteiből válogattuk össze azt az öt karácsonyfa alá valót, amelyek szerintünk a legjobbak.

Hirdetés

5. Peach kalandjai kezdőpálya

A LEGO már 6 éves kortól ajánlja a könnyedén megépíthető, interaktív kis készleteit, amelyekkel a videójátékok különféle pályáit modellezhetjük le és vihetjük végig pontokat gyűjtve, ellenfelekkel harcolva a speciális kockákat főszereplőnk lábán lévő szkennerrel beolvasva. A karakter zenél, beszél, de még a telefonunkhoz is csatlakoztathatjuk bluetooth kapcsolattal. A korábbi Mario és Luigi figuráknak végre van kiért küzdeniük, ráadásul a készletek tetszés szerint kombinálhatóak, vagyis az újrajátszhatóság lehetősége is csupán a kreativitásunkon múlik.

4. Piranha növény

Ez a friss Mario szett 540 építőelemével viszonylag gyors sikerélményt nyújt a család minden tagjának, illetve a LEGO szobor sorozatában is kiemelkedően jól eltalált modellről beszélhetünk, mely a lakás minden szegletének ékessége lehet és még locsolni sem kell, elég neki kéthetente dobni némi gépsonkát vagy napon felejtett tömlős sajtot. Perselyként is kitűnően funkcionál, de ezt a poént nem lőjük le, inkább építsétek meg!

3. Super Mario 64™ Kérdőjel Kocka

A 2064 elemből álló készletet azoknak ajánljuk, akik szívesen üvöltenék pizsamában a fa alatt, hogy "Nintendo sixty-fooouuuuuur". Igazi nosztalgiabomba, mely a Super Mario 64 játék emlékezetes pillanatait eleveníti meg, tele felfedezésre váró titkokkal, tároláskor pedig minden helyszín visszacsúsztatható az alapkockába, hogy semmiképp ne kelljen fújással tisztogatnunk, ami már az eredeti játékkazettának sem tett jót. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ennyi ötletes megoldást LEGO szettben is ritkán látni, retró gamereknek kötelező darab!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


2. A hatalmas Bowser

És tényleg, viszonylag melós építés után egy gigantikus, vagyis inkább főellenséghez méltó méretű Bowser figurát kapunk, mely a kis interaktív Mario figurával lemeccselheti a boss fightot is, sőt annak minden fázisát sikerült a LEGO mérnökeinek beletervezniük. Arról nem is beszélve, hogy annyira jól néz ki a Piranha növény mellett, hogy csak remélni tudjuk, hogy az ehhez hasonló nagy méretű szettekből jócskán kapunk majd a jövőben. Reszkessetek, betörők és Főteki!

1. Nintendo Entertainment System

Nyilván a végére, illetve az elejére hagytuk a megkerülhetetlent, az alfát, ami maga az omega, a készletet, mely nem csupán tökéletesen hozza a 8 bites esztétikát, akár kiállítási tárgyként, akár a gyermekkor törékeny illúziójának visszaidézésére használjuk, de összerakás után az első Super Mario Bros. pályán kapásból végig is szaladhatunk, melyhez az interaktív LEGO Mario kezdőszett figuráját a készlet tévéjére helyezve a komplett háttérzene is felcsendül! Zseniális úgy, ahogy van!

Ne feledjétek, hogy azok a szereplők, akik az idei videójátékos szórásból kimaradtak, jövőre érkeznek majd, Princess Peach hosszú idő után újra saját szerepet kap a Showtime!-ban, illetve felturbózott formában visszatérnek a Mario vs. Donkey Kong izgalmas fejtörői, de megvilágíthatjuk a sötét holdat Switchen zöld Marioval a Luigi's Mansion: Dark Moon HS-ban, valamint a papíralapú szerepjátékok kalandozóinak is jut a szeretetből a majd' ezer évig csupán a Gamecube ékköveként az elérhetetlent játszó Paper Mario: The Thousand-Year Door megjelenésével az aktuális Nintendo konzolra. Kíváncsian várjuk, mit lép erre a LEGO.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)