Hirdetés

LEGO verzióban is imádjuk a The Last of Us Part II előzetesét

|

Mostantól fogva a fél karunkat is odaadnánk, ha tényleg elkészülne egy olyan LEGO készlet, ami a Naughty Dog játékán alapul.

Hirdetés

Napról napra egyre közelebb kerülünk a The Last of Us Part II megjelenéséhez, a nagy izgalomban pedig majdnem elkerülte a figyelmünket az alábbi csoda, amit nagyjából egy hete tettek közzé. Igen, jól látjátok, "legósított" trailerről van szó, bele sem merünk gondolni, mennyi időt és energiát emésztett fel ennek megkomponálása. 

Hirdetés

Pavel Prokhorov saját YouTube-csatornáján különféle filmes jelenteket és előzeteseket alakít át LEGO figurákkal készített stop-motion animációkká. Legutóbb pedig épp a The Last of Us Part II-ra esett a választása, a játék story trailerét gyúrta át kockásított verzióra. A végeredmény több, mint zseniális, lessétek meg ti is gyorsan. Ennyire véres LEGO-kalandot még biztosan nem láttatok. 

The Last of Us Part II június 19-én jelenik meg, természetesen csak PlayStation 4 konzolokra. Addig még pont van időnk elindítani egy petíciót, hogy a TT Games kezdjen el dolgozni a LEGO verzión. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)