Hirdetés

Megér szerinted ez a Chun-Li szobor közel másfél millió forintot?

|

Valószínűleg csak a legnagyobb Street Fighter-rajongók fogják ilyen hatalmasra nyitni a pénztárcájukat.

Hirdetés

Nyilván megvan a varázsa annak, ha az embert kedvenc videojátékainak (vagy épp képregényeinek) figurái és szobrai veszik körül, nem tagadom, az én asztalon fölött is sorakozik nem kevés ilyen csecsebecse a polcokon. Van azonban egy árszint, ami fölé nem sok hétköznapi rajongó megy, a legújabb Chun-Li mellszobor pedig bőven túl van már szerintem ezen a limiten.

A helyzet ugyanis az, hogy a Premium Collectibles Studio kiadásában megjelenő Chun-Li szobor 4000 dollárba, vagyis közel másfél millió forintba kerül.

Hirdetés

Némi örömhírrel is szolgálhatunk azoknak a Street Fighter-rajongóknak, akik az ár láttán nem zárták be azonnal a böngészőt: a 4000 dolláros ajánlott fogyasztói árnál most egy kicsivel olcsóbban lehet megszerezni a szobrot, ha közvetlenül a Premium Collectibles Studiótól rendeljük meg.

Ebben az esetben most az előrendelők "mindösszesen csak" 3600 dollárért, vagyis kicsivel kevesebb mint 1,3 millió forintért zsákolhatják be a szobrot, illetve ezen a 10%-os kedvezményen felül még 180 dollár (64 ezer forint) értékben hűségpontokat is kapnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)