Hirdetés

Nagyon ígértes új The Witcher társasjáték készül

|

A CD Projekt hamarosan megkezdi a közösségi kalapozást.

Hirdetés

A Netflixen futó Vaják sorozat 3. évada keserédes búcsú volt a Ríviai Geraltot lelkiismeretesen játszó Heny Cavilltől és erősen kétséges, hogy a 4. szezonra mennyi néző lesz kíváncsi Liam Hemsworth-szel a főszerepben, viszont minden más téren van miért izgatottnak lenniük a rajongóknak. 

Andrzej Sapkowski például 10 év után folytatja a Fehér Farkas történetét regényben, a Dark Horse folyamatosan szállítja a The Witcher képregényeket, a CD Projekt RED már dolgozik a következő The Witcher videojátékon (ráadásul nem is egyen!), és a társasjátékok kedvelői duplán is örülhetnek. Egyrészt jön egy új Monopoly, amit a Vaják inspirált, másrészt bejelentettek egy másik újdonságot is.

Hirdetés

A CD Projekt harangozta be, hogy a Go On Board már dolgozik egy új, a The Witcher: Path of Destiny névre keresztelt társasjátékon, amely Sapkowski művein alapul és a The Witcher univerzum karaktereit irányíthatjuk benne (mint Geralt, Yennefer, Ciri, Kökörcsin és Vesemir), de a kinézetüket a The Witcher 3: Wild Huntból kölcsönözték. A Go On Board 14 éven felülieknek szánt, sötét fantasy történetet és komplex, a stratégiázásra fókuszáló játékmenetet ígér 1-5 fő számára, a CD Projekt pedig szorosan együttműködik a készítőkkel a dizájn és a történet pontosságának érdekében. A játékot az a Łukasz Woźniak jegyzi, akinek a The Witcher: Old World társast is köszönhetjük. 

A The Witcher: Path of Destiny közösségi kampánya október 9-én indul a Gamefoundon (ahol számos részlet vár titeket a játékmenettel, a háttérrel és a kellékekkel kapcsolatban) és november 7-én ér majd véget, de tekintve, hogy milyen nagy sikert szoktak aratni az ilyen népszerű brandekkel megtámogatott társasjátékok, valószínűleg a órák alatt összedobják rá az érdeklődök a kívánt összeget.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)