Hirdetés

Napi büntetés - Specialman, Stars Warsiors, Frans Tromers, vagyis a gagyi játékok

|

Nincs pénz a hivatalos licencre? Semmi baj, egy kis kreativitással orvosolható a probléma és végre megszülethet a Stars Warsiors vagy éppen a Robert Cop 3. Imádjuk.

Hirdetés

Vannak cégek, akik nem különösebben félnek a szerzői jogoktól, de legalábbis úgy érzik, hogy pár apró részlet megváltoztatásával kijátszhatják a rendszert. Értük adunk most hálát.

Sajnos nem tudjuk, hogy a következő termékek vajon viccből készültek-e vagy valaki egészen komolyan gondolta, hogy ilyen módon fog elevickélni a világ legismertebb franchise-jainak farvizén. Igazából mindegy is, én szívesebben élek egy olyan világban, ahol létezik Specialman és a Stars Warsiors (!!!) vagy éppen a Frans Tromers. Az egészben a legkellemetlenebb, hogy sokkal jobban akarom ezek bármelyikét, mint a hivatalos verziókat. 

Specialman, a megmentő

Bármi is az a Stars Warsiors, a Yoda egy Wise Puppet nevű sarki fűszeresnek álcázva a galaxis legjobb karatemesterét alakítja benne, úgyhogy mindenképpen meg akarom nézni. 

Bear of the Interest. Hagyom, hogy leülepedjen. A kis költségvetésű Micimackó valami miatt "minőségi fegyverekkel" érkezik a deluxe kiadásban. Ráadásul zenél is.

Valamiről lemaradhattam, de az biztos, hogy ezt a filmet látni akarom!

Róbert egy balesetben elvesztette az identitását. Hatalmas kihagyott ziccernek érzem, hogy nem RoboCopynak hívják.

A kevéssé ismert Frans Tromers, amiben a fröccsentett műanyag főszereplő robot Suzukivá alakul.

Na, ezt szerintetek melyik két rajzfilmből kukázták össze?

A Toy Special 3 bolttól függően jelenthetne akármit, de itt pont a Toy Story sikerét igyekszik meglovagolni egy saját péniszért mutogató Buzz Lightyearrel. Az arckifejezése alapján ő sem érti a dolgot.

A nindzsa-messiáshoz nehéz bármit is hozzáfűzni, de azt hiszem nem is kell.

Nyugdíjas napjaimat egy olyan bolt üzemeltetőjeként szeretném tölteni, ami kizárólag ilyen dolgokat árul. Úgy hívják majd, hogy WTF.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)