Hirdetés

Nem ússzuk meg: most már tényleg elkészülhet a Monopoly film

|

A Hasbro projektje újra lendületet kaphat, és ennek minden bizonnyal a Barbie film sikere lehet az oka.

Hirdetés

Több mint tíz év eltelt azóta, hogy a Torpedó (Battleship) társasjáték filmes adaptációja elkészült és csúnyán bebukott, nem is próbálkoztak hasonlóval a filmesek a közelmúltban. Ám miután a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület pozitív kritikákat kapott (igaz, a jegybevételek nem hozták vissza a gyártási költségét), illetve egyre több sikeres adaptáció készül, a Hasbro egy rég félretett projektjét tervezi újra felmelegíteni.

A Hasbro ügyvezetője, Chris Cocks azzal együtt, hogy bejelentette, a cég eladja az eOne filmes és TV-s üzletágát a Lionsgate-nek, arról is beszélt, hogy a legalább 2015 óta készülő Monopoly film adaptációja miatt különösen izgatott.

Hirdetés

A Hasbro és a Lionsgate együttműködése folytatódik, a filmet utóbbi igyekszik majd összehozni. Volt idő, hogy Kevin Hart és Ridley Scott dolgozott volna rajta, de a stáb jelenlegi összetétele nem ismert, nincs még rendező, szereplők, forgatókönyv sem.

A korábbi szinopszis szerint a történet középpontjában egy a Baltic Avenue-ról származó srác állt volna, aki szerencsét próbál, úgy igyekszik gazdaggá válni, hogy közben nem kerül börtönbe. Nem elképzelhetetlen, hogy ezt is át fogják írni.

A Monopoly a világ egyik legnépszerűbb társasjátéka, de semmiképp nem lehet a legjobbak között emlegetni, teljesen objektív szempontok alapján is kijelenthető, van nála szórakoztatóbb - olyan, amitől a családi társasozásból nem lesz vérfürdő.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)