Hirdetés

Olyan sokan vágynak rá, hogy 4 perc alatt meglett S.T.A.L.K.E.R. társasjátékra kért öszeg

|

Megállíthatatlanul ömlik a pénz a GSC Game World posztapokaliptikus lövöldéje nyomán készülő alkotás támogatására.

Hirdetés

Nagyot téved, aki azt hiszi, hogy a digitális terjesztés majdhogynem totális dominanciája azt jelenti, a gamerek nem szívesen adnak ki már pénzt kézzelfogható dolgokért. Sokan közülük ugyanis hajlandóak egészen mélyre nyúlni a pénztárcájukba, ha kedvenc címeikből társasjáték készül. Márpedig manapság az ismertebb franchise-ok közül egyre többen kívánja a nappalink után a konyhaasztalt is birtokba venni.

Egy márciusi bejelentéssel az Európában kult státusszal bíró, de a tengerentúlon sem ismeretlen S.T.A.L.K.E.R. is feliratkozott a listára, mivel a GSC Game World és a This War of Mine társas alkotói, az Awaken Realms együttműködésében jön a S.T.A.L.K.E.R: The Board Game.

Hirdetés

A felek már tavasszal be akarták izzítani pénzgyűjtő kampányukat a gamefound.com-on, az végül csak a héten tudott elindulni. A késlekedés azonban nem vált a projekt hátrányára, a GSC Game World mai közleménye szerint 4 perc sem kellett az eredetileg megcélzott 50 ezer dolláros támogatási összeg eléréséhez. 8 órával később pedig meglett az első millió. Azóta 5 nap telt el, e sorok írásakor a számláló 1,9 millióhoz közelít több mint 9 ezer támogatónak hála, és még hátra van 18 nap a kampányból.

Ennek örömére bejelentettek a 199 dolláros S.T.A.L.K.E.R. Legacy Collectors Chestet, ami egy mutatós dioráma mellett hűtőmágneseket és felvarrókat takar egy stílusos fémládába zárva. Az ingyenesen házhoz szállítandó csomag érkezése nincs a társashoz vagy a S.T.A.L.K.E.R. 2: Shadow of Chornobyl megjelenéséhez kötve, azoktól független, önálló termékként kezelik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)