Hirdetés

Star Wars luxus: a gyűjtőknek szánt Bébi Yoda-plüss gombnyomásra nyíló kapszulával érkezik

|

Mondjuk az ára inkább már rémálomba illő, és postára adni sem mostanság fogják.

Hirdetés

Még mielőtt továbbkattintanátok, hogy ez csak egy milliomodik Bébi Yoda-kacat, semmi több, annyit mindenképp vegyetek számításba, hogy cikkünk alanyát, a The Mandalorian Gyermekének Mattel-féle gyűjtői plüssét mindjárt a karakter legendás kapszulájában bocsátották nemrég előrendelésre.

A lebegő gömb (ami most persze nem lebeg, hanem egy állítható műanyag láb tartja) ráadásul gombnyomásra nyílik, amibe nemcsak zöld kis főhősünket, de kedvenc játékát, a Razor Crest váltógombját, vagy akár a sorozat második évadában a halászlevéből az arcára ugrott, polipszerű szörnyecskét is betehetjük. Maga a figura kb. 30,5 centiméter, állvánnyal együtt pedig a teljes szett akár 106 centi magas is lehet (ebből a gömb 41x46x53 cm).

Hirdetés

A minőségi rajongásnak persze mindig megkérik az árat, ezt ezúttal 400 dollárban (kb. 120 ezer forintban) sikerült megszabni. Ennél még szomorúbb, hogy a termék aloldala szerint kiszállítani is csak valamikor 2022 februárja és áprilisa között fogják majd. Könnyen lehet, hogy addigra már a sorozat harmadik évadát is magunk mögött tudhatjuk, de a The Book of Boba Fett spinoff sorozatot egészen biztosan, ez ugyanis a tervek szerint még idén debütál a Disney+-on.

Lapozható galéria a nem mindennapi portékáról:

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)