Hirdetés

Társasjáték készül a PUBG Battlegroundsból

|

Egy koreai kiadónak sikerült megszereznie a jogokat és levezényelni közösségi támogatást, így elkészülhet a PUBG: Battlegrounds The Board Game.

Hirdetés

A társasjáték piacon nem meglepő, hogy videojátékok alapján készült adaptációk bukkannak fel. Nagyon szórakoztató kis asztali mókák jöttek össze nagy franchise-ok részeiként. A koreai Gemblo is abban reménykedik, hogy sikert arathat a PUBG: Battlegrounds elemeire alapozva.

A Gemblo egy helyi, közösségi finanszírozásra szakosodott oldalra, a Wadizra vitte a projektet még idén májusban, és a többszörösét sikerült összetrombitálnia az elvárt összegnek. A finomítgatás így hivatalosan is elindulhatott, és a gyártás útjába sem áll semmi látszólag, de a társasjátékok világa nem teljesen kiszámítható.

Hirdetés

Annyi már biztos tehát, hogy a PUBG: Battlegroundsból lesz asztali társas, a kérdés csak az, hogy lokalizált verziók készülnek-e belőle. Erre még nem tudjuk a választ, de a játék elvileg ott lesz a német Essen Spiel rendezvényen október 5. és 8. között, így nem lennénk meglepve, ha globális kiadást is tervezne a Gemblo.

A játékot egyébként lehet majd a haverok ellen vagy a haverok oldalán is pörgetni "gépi" ellenfelekkel szemben. A cél a felszerelésünk összeszedése lesz, és hogy agyonlőjük a célpontjainkat. Nem túl bonyolult formula, de egy estét el lehet majd pörgetni vele.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)