Hirdetés

Társasjáték készült a Cobra Kaiból

|

Már kapható a Netflix sorozata által ihletett Cobra Kai: Road to Victory.

Hirdetés

Noha a Netflixnek elképesztő érzéke van ahhoz, hogy miként lehet kiváló alapanyagból közepes, vagy annál rosszabb tartalmat gyártani, akadnak azért jól, mi több, kiválóan sikerült alkotások is a katalógusában. Ilyen például a YouTube Red/Premium által két évad után kukázott Cobra Kai sorozat, aminek végül a piacvezető streamingplatform dobott mentőövet. És milyen jól tette, az azóta elkészült három további szezon szemernyit sem engedett a színvonalból, így a rajongók okkal várják az utolsó, hatodik etapot.

Ennek elkészülte azonban az egész Hollywoodot megbénító színész- és írósztrájk miatt még várat magára egy darabig, de szerencsére addig is lesz mivel elütni az időt a korábbi epizódok, valamint az egész széria kiindulópontjául szolgáló Karatekölyök filmek újranézésén túl.

Hirdetés

Megjelent ugyanis az Asmodee gondozásában az adók nélkül 24,99 dollárért (kb. 8900 forintért) kínált Cobra Kai: Road to Victory című társasjáték, amely ugyan egyelőre sehol máshol nem kapható az amerikai Walmart lánc üzletein kívül, de valószínűleg csak idő kérdése, hogy más piacok is részesüljenek belőle. A kártyahúzásra és kockadobásra épülő játékban minimum kettő, de legfeljebb négy játékos magára ölti egy-egy sensei szerepét, a cél pedig az, hogy győzelemre vezesse saját dojóját az All-Valley Karatebajnokságon.

A seinseieknek a sorozat szereplőit tartalmazó pakliból kell egyedi képességekkel rendelkező tanítványokat húzniuk, akiket aztán úgynevezett montázs- és flashback-fázisokon keresztül edzhetnek és fejleszthetnek. Magát a harcot pedig kockadobásokkal bonyolíthatják le. A készítők szerint egy-egy játszma átlagosan 30 percet vesz igénybe.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)