Hirdetés

Új változat érkezik a Robbanó cicákból, amit az eredeti társas alapján megálmodott Netflix-sorozat inspirált

|

Lényegében tehát társasból készülő sorozatból készül társas.

Hirdetés

Az elmúlt tíz év egyik legsikeresebb társasjátéka, a Kickstarter egyik legtöbb érdeklődőt csábító projektje lett a Robbanó cicák, avagy Exploding Kittens, amit megjelenése óta számos kiegészítő tett változatosabbá, és több különböző kiadásban is megjelent - a partipakk változatban még pohárjelölők is találhatók.

A Netflix animációs sorozatot készít belőle, és nyilván adja magát, hogy a társasból is legyen egy új kiadás: ez lesz az Exploding Kittens: Good vs. Evil, ami várhatóan magyarul is megjelenik hamarosan - a Gémklub már elkezdte tease-elni Facebook csoportjában.

Hirdetés

A Good vs. Evil a Netflix-sorozat sztoriján alapszik: az Isten és az ördög a Földön ragad két házimacska alakjában, és kénytelenek egy háztartásban élni. A játékmenete nagyjából olyan lesz, amilyen az eredetinek is (kijátszunk lapokat, majd húzunk, remélve, hogy nem egy robbanó cicát kapunk ki a pakliból), de a lapok dizájnját a szériához igazítják, és lesznek új kártyák is: például a Godcat, a "valaha volt legerősebb kártya" (bármilyen lapként kijátszható, csak Nope-ként nem), illetve a Devilcat, ami azonnali robbanást idéz elő, nem lehet elhárítani hatástalanító lappal. A doboz 53 kártyát tartalmaz a Godcat és a Devilcat mellett, illetve egy playmatet is ez utóbbi kettőnek. Bármely már megjelent kiegészítővel kombinálható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)