Hirdetés

Így festenek a Hasbro új Star Wars figurái

|

A Zsivány Egyes sikere után nem csoda, hogy újabb Star Wars figurák fogják elárasztani a játékboltok polcait.

Hirdetés

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet igen szép bevételt hozott a Disney konyhájára, világszerte már több, mint egymilliárd dollárt termelt. A filmekben szereplő karakterekkel együtt sok más új figurát is piacra dob a Hasbro.

A 30 centiméteres, hangeffektekkel felturbózott Imperial Death Trooper mellett több kisebb, 10 centiméteres figura is érkezik. Több lázadó harcos és birodalmi rohamosztagos is érkezik A Zsivány Egyesből, az Ébredő erőből pedig Poe Dameront kaparinthatjuk meg. Emellett az új film főszereplői, Jyn Erso, K-2SO, és Galen Erso, a Star Wars: Lázadók animációs sorozatból pedig Kanan Jarrus, Sabine Wren és Fenn Rau is kaphatóak lesznek. Az alábbi galériában ezek felül egy fénykard építő csomagot is lehet látni, amiben saját jedi fegyverünk építhetjük össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)