Hirdetés

A Netflix ingyenes játéka már hónapokkal ezelőtt megjelent, csak senki nem vette észre

|

A streaming szolgáltató játékipari kísérletei egyre furábbak.

Hirdetés

Amikor a Netflix bejelentette, hogy elkezd játékokat gyártani az előfizetőiknek, még nem igazán tudtuk, hogy mire számíthatunk. Most, két mobiljátékkal később sem lettünk sokkal okosabbak, és ezen a most felbukkant VR cím sem segít.

Az UploadVR rátalált egy Netflix-féle játékra az Oculus App Labben, ami láthatóan az egyik sorozatuk kiegészítéseképpen készült.

Hirdetés

A játék címe Eden Unearthed és az Eden című szériára épít. A sorozatban a távoli jövőben járunk, 1000 évvel azután, hogy az emberiség eltűnt a Földről, ahol robotok lakták be a vidéket. Két robot egy napon rátalál egy ember lányra, és innen indul a sztori konfliktusa.

Az Eden Unearthed egy laza túrára hív meg bennünket, ahol egy virtuális motorban ücsörögve beutazhatjuk a távoli Föld több pontját is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A játék az App Labben ücsörög, ami egy amolyan tesztpályája a VR alkalmazásoknak. Itt várnak az egyes programok a Facebook zöld lámpájára, addig pedig az adott app linkjének vagy teljes címének birtokában a Laben keresztül letölthetjük és tesztelhetjük a dolgokat.

Az Eden Unearthed is itt található, a leírása szerint már április 20. óta. Valószínűleg azért nem szólt még a Netflix, mert belépési engedélyre vár, de ha van kompatibilis Oculusotok, tegyetek vele egy próbát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)