Hirdetés

I Expect You to Die megjelenés - megvan, mikortól szerezhetjük meg Magyarországról

|

A jelenleg elérhető egyik legjobb VR-játék, az I Expect You to Die ezelőtt csak Észak-Amerikában jelent meg, de nem kell sokat várnunk, hogy mi is élvezhessük.

Hirdetés

A tesztben már eleget áradoztam arról, mennyire fantasztikus az I Expect You to Die, és nem véletlenül került fel a legjobb VR-játékokat gyűjtő listánkra sem. Különleges élmény, főleg Move kontrollerekkel (de azok nélkül is működik, sőt, PC-n billentyűzettel, egérrel vagy hagyományos kontrollerrel is játszható).

A Schell Games bejelentette, hogy február 6-án kerül fel az ausztrál, az új-zélandi, a cseh, a görög, az ír, a szlovák, a UK és a magyar PlayStation Store-ba. Egyúttal közölték azt is, hogy elkészítik a HTC Vive változatot, ennek megjelenési dátuma viszont még nem ismert. PS4-en várhatóan 7390 forintba fog kerülni.

Egyébként érdekesség, hogy a Star Wars filmekben C-3PO-t alakító Anthony Daniels szinkronizálta. Ha van VR-szemüvegetek, ne hagyjátok ki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)