Hirdetés

Stormland - ígéretesen fest az Insomniac Games VR-játéka

|

A stúdió a PAX Easthez kapcsolódóan mutatott meg egy rövidke előzetest a Stormlandből, ezzel párhuzamosan pedig néhány infót is elárult a játékról.

Hirdetés

Mint azt már lassan egy éve tudjuk, a nagy sikert aratott tavalyi Spider-Man játék alkotóinak következő munkája, a Stormland a VR tulajokat célozza, most pedig egy újabb előzetes enged bepillantást a játékba. 

Hirdetés

A fejlesztők szerint egy nyitott világot barangolhatunk majd be az általunk alakított androidokkal, ami egyszerre lesz gyönyörű és veszélyekkel teli. A közlekedés is változatosnak ígérkezik, ugyanis a kis robotunk képes lesz repülni, sőt egy grapling hook szerű eszközzel siklani is tud az épületek között, ami a harcokat is izgalmasabbá teheti.

A fejlesztői ígéretek között szerepe az is, hogy a környezet folyamatosan változni fog, a fegyverfelhozatal pedig olyan lesz, hogy mindenki a saját stílusának megfelelően vetheti bele magát a harcokba. A kalandot egymagunkban vagy co-op módban is játszhatjuk majd. Az Oculus Rift tulajoknak mindenképp érdemes lesz követniük a Stormland alakulását, mert egy ígéretes címnek tűnik. 

Titeket felcsigázott az Insomniac új játéka? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)