Hirdetés

We Happy Few - mától játszható az ingyenes VR spin-off

|

Egy VR-játékkal is hangolódhatunk a hamarosan érkező We Happy Few megjelenésére.

Hirdetés

Az év egyik legérdekesebb, legegyedibb játéka lesz a pénteken megjelenő We Happy Few, ami az első kiadott változat óta rengeteget formálódott. 

Hirdetés

Akinek már a világ is elég érdekes, és rendelkezik egy PlayStation VR-ral, mától töltheti a PS Store-ból a We Happy Few: Uncle Jack Live VR játékot. Ennek főszereplője Wellington Wells városának legismertebb híressége, Uncle Jack, mi pedig egy dolgozót alakítunk, aki egy közvetítés során csinálhat különböző dolgokat. Kiválaszthatjuk, mit olvasson fel, de minden döntésünk következményekkel jár. Közben más problémákkal is szembe kell néznünk.

Ha a játékot letudtuk, nézegethetünk trailereket, 40 Uncle Jack epizód valamelyikét, hallgathatunk zenét, és kereshetjük az easter eggeket. Mindenképp érdemes letölteni és kipróbálni, tegyétek meg hamar.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)