Hirdetés

2048: GameStar Edition - te eljutsz mazurig?

|

Itt van, elkészült: játszható a GameStar saját 2048 játéka, melyben BZ-től HP-n át egészen a GameStar logóig kell eljutnotok. Amit közben láttok, azért nem vállalunk felelősséget.

Hirdetés

Azért nem szabad az online főszerkesztő úrnak, avagy HP-nak úgynevezett szabadidőt hagyni, mert akkor nekiáll elkészíteni a 2048: GameStar Editiont, jelentősen hátráltatva drága kollégáit a munkában.

Mert a szó ezen értelmében szeretünk magunkkal játszani, és ha már a Flappy GameStar elkészítéséhez nincs elég időnk vagy energiánk (vagy szaktudásunk, vagy motivációnk, stb.), akkor itt a 2048 GameStaros feldolgozása (ha valakinek nincs meg az eredeti játék, vagy a szabály, annak itt egy kis 2048 bemutató). Azt is szeretjük, ha ti velünk játszotok, és mivel az internet maga a kimeríthetetlen csoda, a játékot akár ti is kipróbálhatjátok ide kattintva. A szintek a következők, ha nem ismernétek fel csodás orcánkat, vagy azt sem tudjátok, mi az a GameStar, és egyáltalán hogy kerültetek ide, amikor két perce még cicásgifeket nézegettetek Tumblrön:

2 - BZ
4 - Paca
8 - EndreMan
16 - Daev
32 - Nightwolf
64 - RG
128 - HP
256 - Sophiaso/Chava
512 - Mocsy
1024 - mazur
2048 - GameStar logó 

Párosítsatok minket, aztán írjátok be kommentbe, hány pontot értetek el és meddig jutottatok! Ha screenshotot is csatoltok, elárasztunk titeket köszönő válaszkommentekkel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)