Itt az új GameStar póló!
Kattints a részletekért!

Angry Birds - 2 milliárd ember már kipróbálta

Hunter_GS

Annyian játszanak vele, ahányan a Twitteren vannak, és a Föld lakosságának kb. negyede már letöltötte. Világdivat a disznóvágás.

A Rovio marketing igazgatója, Peter Vesterbacka közölte a hírt. „Nézz rá a Roviora, hogy mit tettünk eddig, és láthatod, hogy 2 milliárd Angry Birds példány van odakint.” Bizony, rengetegen élvezik a madaras disznóvágást.

„A letöltési számok nem mutatják az elkötelezettséget, de akkor is van 200 millió ember, akik az Angry Birds valamelyik részével játszanak, ez annyi, mint a Twitter teljes közössége.” Viccelődött egy sort a Candy Crush fél milliárdos számaival, ami szerinte egy jó kezdet. Vesterbacka eleve komoly célokat tűzött ki maga elé, amiért annak idején rendesen ki is nevették. „2010-ben még azt hittem, hogy 100 milliót várni szuper ambiciózus dolog, és mindenki más azt hitte megőrültem.”

„Az Angry Birds a leggyorsabban növekvő brand. Tíz emberből kilenc ismeri a sorozatot Amerikában, ahogy a kínaiak 93%-a is.” A mérges madarak régen túllépték az egyszerű mobiljátékok szintjét. Létezik Angry Birds rajzfilm, könyv, plüss figura, és még ki tudja, mit hoz a jövő. A rengeteg játékkal, és a brand többi tagja miatt Vesterbacka arra számít, hogy idővel annyira népszerűek lesznek a madarak, mint Mario és Mickey egér.

angry birds pc xbox 360 playstation 3 ügyességi mobil

Hasonló jóságok

6 Komment Szólj hozzá

20 6
koponya80
Dr. Gregory House (9/10)

hát igen ilyen kis csúzlikkal kell kilőni, ilyen kis madarakat a játék során vár ledöntése és mi egymás kicsi ez a játék alig foglal magának pár helyet, jó szórakozást hozzá mindenkinek

20 5
Stevensan
Inaktív)

Itt lent a boltban lehet kapni Angry Birds üdítőt is. Olyan a dobozuk, mint a 0.33 as kóláké. (nem kóstoltam, így nem tudom, hogy madár vagy malac íze van-e, de ha vennék, lehet hogy csak elhajítanám a fenébe...)

23 4
bladesoft78
Dr. Gregory House (9/10)

Meghalok ha nem olvashatok Angry Birds könyvet.
Új dolog került a 10-s bakancslistámra... igaz most lekerült róla a két nővel egyszerre kufirc. De fontos a sorrend.

21 3
Shadowkill
Inaktív)

szívesen ki próbálnám

19 2
oO_Oo
Dr. Gregory House (9/10)

És hányan próbálhatták ki a futást?

23 1
Rafinho
Dr. Gregory House (9/10)

De tényleg a végén nagyobb figura lesz ez, mint Mario, ha ez így folytatódik. Finn madarak kontra olasz vízvezeték-szerelők.