Hirdetés

Computex 2015 - hatalmas, de durván jó az Antec háza

|

A Computexen nem csupán mindenhol villogó, füstöt okádó, és a figyelmünket egyéb módokon magukra vonó gépházakat mutattak be, hanem visszafogott, de minden elemükben minőségi darabokat is láthattunk, mint amilyen az Antec legújabb háza.

Hirdetés

Éppen véget ért az egyik legkomolyabb PC-s kiállítás, a Computex, az idei bemutatón pedig nem csupán olyan érdekességek vannak, mint a szemünkkel irányítható Assassin's Creed, hanem bőven akadnak extravagáns megoldások a PC-házak között is. A modell, amit az Antec állított ki, a külsejében kevésbé kirívó, viszont ez az egyetlen visszafogott jellemzője a Signature S10-nek.

A torony ugyanis hatvan centi magas, egy centi híján ugyanolyan mély is, a nagy méret pedig a felhasznált anyagok miatt komoly, közel 18 kilós súllyal jár. Az S10-est a csúcsgépekhez találták ki, és hogy akár léghűtéssel is csendes maradhasson, egy különleges, háromkamrás dizájnnal rukkoltak elő. Ennek az a lényege, hogy az alaplap, a táp, és a merevlemezek külön (mosható légszűrővel elválasztott) rekeszben vannak, így nem melegítik egymást, aminek hála alacsonyabb fordulaton mehetnek a ventilátorok.

 

Helyben egyébként nincs hiány, a legnagyobb alaplapok (akár 10 PCI-E csatolóval), videokártyák, és CPU-hűtők is elférnek, ahogy 8 SSD-nek, és 6 HDD-nek is találunk helyet, bár lemezes meghajtóra már nem is gondoltak a ház megalkotásakor. Az Antec új modelljét viszont valószínűleg csak akkor fogjuk beszerezni, ha nem okoz gondot, hogy a legdrágább alkatrészekkel töltsük meg, hiszen maga a ház is 550 euróba, tehát több mint 170 ezer forintba kerül.

Nektek mi volt a legfontosabb, mikor gépházat választottatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)