Hirdetés

Assassin's Creed Unity - nem csúszik a PC-s verzió

|

Jó hír, PC-s pajtások. A Ubisoft azt ígérte, hogy nem fog csúszni az Assassin's Creed: Unity PC-s verziója, hanem a konzolos társaival együtt érkezik majd.

Hirdetés

A Ubisoft nem túl szimpatikus szokásává vált, hogy az Assassin's Creed sorozat részeinek PC-s verziójának a megjelenését eltolja egy kicsit. Most nem így lesz.

A francia cég jön a PC-seknek eggyel a Watch Dogs-os botrányocska miatt, úgyhogy most feltett szándéka, hogy javít. Az első lépés a megbocsájtás felé vezető fekvőhaterekkel tarkított úton, hogy az Assassin's Creed: Unity PC-s verziójával nem váratják meg a számítógépes közösséget, hanem a konzolos portokkal együtt adják majd ki.

A játék producere, Lesley Phord-Toy egy interjúban elmondta, hogy "nem tud pontos hírekkel szolgálni az Assassin's Creed: Unity PC-vel kapcsolatban, de azt tudja, hogy a mindhárom platformra egyszerre tervezik kiadni". A vezető az is hozzátette, hogy a Ubisoft "magabiztos" azzal kapcsolatban, hogy sikerül egy napon leszállítani a PC-s, Xbox One-os és PlayStation 4-es verziókat.

"Nem lesz könnyű" - folytatta Phord-Toy. "A PC rengeteg különféle hardverspecifikációval rendelkezik, amiket nem feltétlenül láthatsz előre. Egy konzolnál tudod, hogy mi van a dobozban".

Ti mit gondoltok? Időben jön majd az Assassin's Creed: Unity PC-re?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)