Hirdetés

E3 2015 - Mass Effect Andromeda bejelentés, itt az első trailer

|

Egy kicsit ideje volt már, hogy az Electronic Arts és a Bioware mutasson valamit a Mass Effect 4-ből, ami egyébként az Andromeda alcímet kapta.

Hirdetés

Az Electronic Arts és a Bioware érintőlegesen már beszélt a Mass Effect 4-ről (vagy hogyan is hívják), de konkrétumokkal még egyik cég sem szolgált. Ugyan mi nagyon élvezzük az idegőrlő spekulálgatást, de azért nem bánjuk, ha nem kell. Sőt.

Az Electronic Arts meglehetősen erősen nyitotta az E3 2015-ös konferenciáját. Az EA úgy látta jónak, hogy egyetlen szó nélkül, egy trailerrel jelentsék be a Mass Effect Andromedát. A játékról egyelőre nem árultak el semmit - és a trailerből sem lehet túl sok mindent leszűrni -, de később még lehet, hogy feltalál a színpadra az egyik BioWare-es fejlesztő, hogy mondjon két mondatot a projekttel kapcsolatban. 

Ahogy arra számítani lehetett, idén már nem kapjuk meg az új Mass Effectet, az Electronic Arts bejelentette, hogy a Mass Effect: Andromeda megjelenés 2016 ünnepi szezonjában várható. Ez bizony még elég messze van, de úgy látszik, hogy PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is érkezik.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)