Hirdetés

E3 2016 - minden, amit a Days Gone világáról tudni lehet

|

A hajnali bemutatót követően be is futottak az első infók a nyílt világú zombis kalandról.

Hirdetés

Ma hajnalban lepett meg minket a Sony egy játékkal, amit egészen varázslatos módon senki sem szivárogtatott ki a bejelentés előtt. A Days Gone egy nyílt világú zombis akciójáték, ahol a túlélés a cél a vadonban.

A sztori szerint két évvel járunk egy titokzatos zombi járvány kitörése után. A kevés túlélő a vadonban próbál túlélni minimális erőforrásokkal dolgozva.

A játékosok ezt a brutális világot Deacon St. John bőrébe bújva járhatják majd be. Emberünk egy fejvadász, aki előszeretettel éldegél a civil táborokon kívül.

A Days Gone lényege a felfedezés, és az utazás, amiben nagy segítségünkre lesz emberünk motorja. Hosszú utunkon szembe kell néznünk majd veszteséggel, szerelemmel, barátsággal és elkeseredettséggel (a szokásos zombi-apokalipszis playlist).

A játék kizárólag PlayStation 4-re érkezik, megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de a hangulata eddig kifogástalan. Még akkor is, ha ügyesen összelopkodott akció-kalandnak tűnik csupán első látásra, kis World War Z beütéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)