Hirdetés

Tényleg súlyos hiba volt a Sony részéről, hogy kihagyta az idei E3-at?

|

Egy bizonyos Michael Pachter szerint a Microsoft és a Nintendo tarolt az idei eseményen.

Hirdetés

Idén digitálisan megrendezett E3-nak örülhettünk, ami ráadásul nem is volt teljesen borzalmas, hiszen a Microsoft például elég sok bejelentéssel készült, és más nagy kiadók is ilyen-olyan újdonságokkal képviselték magukat a buli során.

Habár a Nintendo készült saját műsorral, a másik nagy japán óriás, a Sony kihagyta az idei E3-at is, ami egy jól ismert elemző, Michael Pachter szerint nem volt túl szerencsés döntés.

Hirdetés

Pachter egy kérdezz-felelek során értékelte ki a 2021-es E3-at, és elárulta, hogy szerinte idén a Microsoft és a Nintendo volt az esemény két nagy nyertese. Az elemző úgy véli, hogy a redmondiak sok olyan cuccot jelentettek be, amelyre nem számítottunk, és a japánok felhozatala is lenyűgöző volt. A Sony kapcsán viszont már közel sem nyilatkozott ilyen pozitívan, mivel úgy érzi, hogy rossz irányba halad a csapat, és hatalmas stratégiai hiba az E3 feladása.

Az elemző elmondása szerint valaki meggyőzte a Sonyt, hogy az E3 kihagyásával spórolhatnak 20 millió dollárt, ami idén talán még bölcs döntés is lehetett, de a japánok bizony előző bulit is kihagyták.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Pachter úgy véli, ez egy hülye stratégia, mivel nem lehet 20 millióból ekkora sajtófigyelmet vásárolni. Szerinte továbbra is a Sony lesz az E3 nagy vesztese, amiért kihagyja az eseményt, és már ideje volna felismernie a japán vállalatnak, mennyire jó lehetőség is ez a rendezvény a játékaik és hardverük bemutatására.

Így hát Pachter reméli, hogy 2022-ben már visszatér a Sony. Ti is osztjátok a véleményét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)