Hirdetés

E3 2016 - PC-n is szebb lesz a Skyrim remaster, és ingyen frissül

|

A PC-re letölthető Hight Texture csomag ugyan nem néz ki rosszul, de annál azért többet fog majd mutatni a Skyrim remaster verzió. És ha megvan a Legendary Edition, akkor fizetned sem kell.

Hirdetés

A Betheda E3 sajtókonferencia után a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition rendezője, Todd Howard elmesélt néhány apróságot a játék minőségéről, és látványvilágáról.

Howard elmondása szerint a textúrák sokkal nagyobb felbontásúak lesznek, mint a PC-re megjelent High Resolution Texture csomagjával érkezett megoldás, és a shaderek is durva felújításon estek át.

A Bethesda később Twitteren azt is megerősítette, hogy mindenki, aki rendelkezik a The Elders Scrolls V: Skyrim Legendary Edition PC-s változatával ingyen kapja majd meg a Remaster felújítást október 28-án.

A többiek PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra szintén október 28-án vásárolhatják majd meg a Skyrim remaster kiadást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)