Hirdetés

We Happy Few - 17 perc játékmenet az E3 legfurább játékából

|

A We Happy Few az egyik legizgalmasabb projekt volt az E3 alatt bemutatott új címek közül, és most egy nagyobb ízelítőt is kaptunk a játékmenetből.

Hirdetés

Az idei E3 Microsoft sajtótájékoztatója alatt az egyik legérdekesebb játék volt a We Happy Few. Egy utópisztikus világba csöppenünk, ahol csak azért vigyorog mindenki, mert úgy be vannak rosszulva, mint Jamie Koxx a Battlefield 1 bemutatón. Mi egy hirtelen döntés után inkább lemondunk a drogról, és ezért megkergetnek.

A játék alapszituációja már elég brutális, de a We Happy Few sokkal többet rejt egy gyógyszermámoros túránál. A játékmenetből kis ízelítőt kaphattok a fenti 17 perces anyagnak köszönhetően (köszi IGN.com).

A We Happy Few platformlistája és megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de az biztos, hogy júliusban már elérhető lesz az Xbox One Preview programján keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)