Hirdetés

GameNight - a kocka elvan este

|

Az augusztusi GameNightra valami igazán különleges dologgal készülünk számotokra. Ez a rendezvény MINDEN játékosnak szól.

Hirdetés

A GameNight a magyar játékvilág házibulija, ami hónapról hónapra összehozza azokat a játékosokat, akik egy kellemes napot/estét szeretnének eltölteni hasonszőrű cimboráik társaságában. A rendezvény folyamatosan változik, egyre többen vagyunk és ezzel együtt szeretnénk, ha mindenki megtalálhatná benne azt, amit a legjobban szeret.

A GameNight augusztusban a társasjátékokról szól majd. A GémKlubos pajtásainkkal összedugtuk a fejünket és arra jutottunk, hogy a társasjáték már sok GameNighton szerepelt sikerrel, úgyhogy miért is ne szentelnénk egy egész napot a fizikai játékok csodájának? Ha valaki, akkor a GémKlub ebben nagyon otthon van, rögtön pörögtek az ötletek a különböző versenyekről, fejben már mindenki mindenkit megalázott a kedvenc játékában és végül összeállt a kép.

A GameNighton ebben a hónapban a legkülönbözőbb társasjátékokkal várunk titeket, a könnyebben emészthető pörgős játékoktól a bonyolultabb és összetettebb társasjátékokon át egészen azokig, amiket már tényleg csak a keményvonalas játékosok tudnak értékelni. Hamarosan részletesen is beszámolunk róla, hogy milyen játékokkal lesz érdemes edzeni a GameNightig.

A GameNight persze nem lenne az igazi videojátékok nélkül. Ettől sem fogunk senkit sem megfosztani, ugyanis visszatér a Guitar Hero, lesz Mortal Kombat, hozunk fénypisztolyos játékokat, sőt, a többség kérésének engedve újra szervezünk Hearthstone versenyt is. Ezen felül még sok meglepetéssel készülünk videojátékos fronton, de erről majd később mondunk többet. Most először a rendezvény történetében még csocsóverseny is lesz, szóval itt tényleg minden játékos megtalálja majd a számítását.

Emellett van még egy meglepetésünk, amiről úgy gondoltuk, hogy sokaknak tetszeni fog. A Grund alatt húzódik egy Lasertag pálya... A lazerharc.hu-val együttműködve tervezünk indítani egy négyfős csapatos lézerharc-versenyt, aminek a kedvezményes nevezési díja (pályahasználat, felszerelés), 950 forint/fő lesz. Ez természetesen opcionális, a GameNight továbbra is ingyenes, viszont akik részt vesznek ezen a versenyen, komoly ajándékokat nyerhetnek.

Most pedig a legfontosabb információk:

GameNight - a kocka elvan este

Időpont: 2014. augusztus 29., péntek, 16:00-tól - 24:00-ig

Hol: A Grund - 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.

Facebook event:  A kocka elvan este

Facebook oldal: GameNight

A belépés természetesen továbbra is INGYENES!!!

Ne felejtsétek el meghívni az ismerőseiteket sem, minél többen vagyunk, annál jobb lesz a GameNight! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)