Hirdetés

GameNight - Grand Theft Auto V

|

Kis baráti emlékeztető. Pénteken 18:00-tól újra összegyűlünk egy kellemes estére és megvitatjuk az élet fontos dolgait. Jön a GameNight!

Hirdetés

Ahogy azt már bizonyára mind belevéstétek a naptáratokba, holnap (azaz pénteken) megrendezzük az ötödik GameNightot, amiben most a Grand Theft Auto V lesz a főszerepben.

Ebben a cikkben most összeszedjük nektek a legfontosabb információkat, hogy tudjátok, mire számíthattok majd, ha holnap ellátogattok a Malom Kávézóba. Amint ügyesen odanavigáltok a GameNight szokásos helyszínére (Soroksári út 48, Budapest, Malom Udvar), már távolról láthatjátok, ahogy Paca nagy műgonddal szereli össze a teraszon a Guitar Hero szettet, aminek csak a dobjához, illetve a gitárjához engedjük oda, tanulva a múltban elkövetett hibákból.

 

Szeptember lévén könnyen lehet, hogy egy kicsivel hidegebb lesz (sapka, sál), ami furcsa lehet az eddigi GameNightok után, ezért egy kis sátorszerűséget is szereztünk, ami megóv titeket és a Guitar Herót - inkább az utóbbit - az időjárás vasmarkától. Vagy az csak az időnek van? Mindegy.

Beljebb lépve összesen 10 kioszkot találtok majd, amiből ötön a Grand Theft Auto V-öt próbálhatjátok ki, másik ötön pedig amegszokott játékok lesznek, amikben vérre menő versenyek során mutathatjátok meg, hogy megérdemlitek az értékes nyereményeket. A szokásos Mortal Kombat, Injustice: Gods Among Us, Just Dance 4, Call of Duty: Black Ops 2 Zombies és Forza Horizon mellett most a FIFA 14-ben is megmérkőzhettek, közvetlenül a megjelenés napján. Igény szerint lehetnek páros versenyek is, illetve több játék, de ezt majd a helyszínen felmérjük.

Természetesen most sem csak a másik megalázásáért és a dicsőségért megy a verseny, hanem értékes ajándékok is lesznek. A szeptemberi GameNight témájához hűen lesz sok Grand Theft Auto V-ös ajándék, illetve gazdára talál Magyarország legnagyobb játékmagazinjának aktuális példányából is egy pár darab.

Apropó legjobb magazin. A helyszínen találtok majd egy standot, ami mögött egy kényszeredetten mosolygó ember áll. Na, ott vehetitek meg a GameStar magazin szeptemberi számát FIFA 14 tesztestül, Dungeon Siege III teljes játékostul és VIP-kártyástul, illetve vissza nem térő alkalom, hogy egy Grand Theft Auto V-ös ajándékot is kaptok mellé. Mert szeretünk, azért.

Ez persze még nem minden, a GameNighton kerül sor a GameStar mémpályázat nyerteseinek díjazására is, úgyhogy az este folyamán ezt is megejtjük majd. Emellett természetesen az egész rendezvény az önfeledt szórakozásról, játékról és beszélgetésről szól, úgyhogy ha épp nincs is kedved versenyezni, akkor is érdemes eljönni, mert egy jó fej társaságban eltöltött péntek este ajándék a léleknek. 

 

Szóval akkor a legfontosabb dolgok:

- Te

- Mi

- Helyszín: Malom Kávézó (Soroksári út 48, Budapest, Malom Udvar)

- Időpont: 2013.09.27. péntek, 18:00 - bele az éjszakába

- Facebook event: Ide kattints és mondd, hogy jössz.

Ha most nem tudsz eljönni, akkor se csüggedj, mert jövő hónapban is lesz GameNight és minden bizonnyal még azután is. Illetve azután. Sok lesz, na. Amennyiben bármilyen kérdésed lenne a rendezvénnyel kapcsolatban, a hozzászólások között felteheted és az egyik segítőkész kolléga a segítségedre siet, amilyen hamar csak tud.

Kézfeltartással tessék jelezni a részvételt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)