Hirdetés

Gamescom 2014 - tele van akcióval az új The Order 1886 trailer

|

A Sony egyik legerősebb exkluzív címe, a The Order 1886 is szerepet kapott a gamescom 2014-en. Elég látványos lett az új trailer.

Hirdetés

A Sonyról tudjuk, hogy nagyon ügyesen kezeli az exkluzív címeit és valahogy mindig eltalálják, hogy melyik az a projekt, amibe érdemes beleölni a pénzt és az időt.

Egyelőre csak remélni merjük, hogy a The Order 1886 kapcsán is igazuk van, mert a Ready At Dawnnak egyelőre nem nagyon volt lehetősége villantani. A The Order ennek ellenére parádésan néz ki, viszont a játékmenet oldaláról eddig nem voltunk meggyőződve. Most, az új The Order 1886-ban trailerben lényegesen több játékmenetet láthatunk, olyan fegyvereket, amiket eddig még nem, illetve egy kis közelharcot is. Az a helyzet, hogy egy kicsit megnyugodtunk, de azért a végső ítélettel megvárjuk, amíg a kezünkbe került a Ready at Dawn legújabb játéka. Addig is itt a trailer.

A The Order 1886 megjelenés jövő február 20-án várható, kizárólag PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)