Hirdetés

Gamescom 2015 - Blizzard sajtókonferencia élő közvetítés

|

A Blizzard háza táján zajlik az élet, szinte csalódottak lennénk, ha nem tartanának saját előadást a gamescom 2015-ön. Szerencsére jönnek, és mindjárt két prezentációval készülnek.

Hirdetés

A Blizzardnak nem új a sajtókonferenciázás világa, 2013-ban épp a gamescomon jelentették be a Diablo III: Reaper of Souls kiegészítőt. Most is valami nagy dobással készülnek, alighanem a World of Warcraft jövőjével kapcsolatban tudunk meg egyet s mást.  Meg még többet is.

Kezdésként viszont ma délben egy általános konferenciát tartanak, melyen szó lesz a StarCraft 2: Legacy of the Voidról, a Hearthstone-ról és a Grand Tournament kiegészítőről, a Heroes of the Storm új hőseiről és a közeljövőre vonatkozó tervekről, valamint az Overwatch-ról, amihez videók ugyan folyamatosan jöttek, de valahogy mégis háttérbe szorult. Az eseményt a Blizzard nem közvetíti élőben, de mi alábbi liveblogunkban azért igyekszünk mindenről beszámolni.

Az igazi izgalom csütörtök este 6-kor jön, amikor is leleplezik a World of Warcraft valószínűleg Council of Glades névre keresztelt kiegészítőjét. Nézzetek vissza akkor is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)