Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A leadás előtti hétvégén kevesebb fakultatív és több kötelező játék jut nekünk, továbbá az is kiderül, hogy ki lesz ott a PlayIT-en.

Hirdetés



Szonja - Még van kari a Cave-ben, akinek nem láttam a szintjét, úgyhogy egyelőre maradok. Hiába, ilyen a női lélek: még egy barlangnak is nehézen állunk ellen, ha jó a humora...
PlayIT: Jó lenne, de sajnos nem fog menni. M szülinapját fogjuk ünnepelni, onnan nehéz észrevétlenül lelépni:)



Sophiaso - Ezen a hétvégén az Injustice-t tesztelem, így teljes erőbedobással vetem be magam a DC hősök közé.
(Bár nem válaszolt, ott lesz a PlayIT-en, tudjuk)



mazur - A Castle Crashers készitőinek új játéka, a BattleBlock Theater nálam mindent visz. A Bioshock Infinite-ből kb. fél óra lenne hátra, most mégis ezzel játszok: retróhangulat a köbön, pont olyan tipusú humorral, ami mindig is a szivem csücske volt. Egy kis csoda.
PlayIT-en ott leszek, ott biza.
 

Chavalier - Másfél hete tombol nálam a BioShock láz. A BioShock Infinite után ismét végigjátszottam az első részt, de a BioShock 2 sem maradhat ki a Minerva's Den kiegészítővel karöltve.
PlayIT: Elfoglalom helyem a GameStar stand kasszájánál, körülbástyázom magam magazinokkal, és időnként unottan felpillantok, hogy még tart ez az izé, majd számolom tovább a pénzt.


 
Daev - Chava mestertől kölcsönkaptam a Mortal Kombat legutóbbi részét és egy csendes péntek este keretében bucira vertük egymást Disorderrel, Julcsival és még pár barátunkkal. A hétvége maradékát a Bioshock Infinite világában szeretném eltölteni, de könnyen lehet, hogy még MondoCon-ra is kinézünk egy kicsit. Tartalmas hétvége lesz ez is.
PlayIT: Ott a helyünk, az internet legsötétebb zugaiban még azt is suttogják, hogy HP barátommal a színpadot is elfoglaljuk egy pár órára.


HP - Nálam továbbra is Resident Evil: Revelations fut, mert muszáj vévigtolnom, csak közben az Aréna leadása nyomja teherként vállam. Nincs játék, nincs mese.
PlayIT: Lásd Daev válaszát.



Gyu - Hétvégén tesztelni fogom, hogy a Cities in Motionban megtanult rutin, a városi közlekedés irányítása mennyire vihető át a most megjelent Cities in Motion 2-be, amely azért jónéhány változtatást is tartalmaz. Emellett nagyon várom már, hogy az igen egyéni koncepciójú Evoland nevű kaland RPG-vel tudjak nyomulni. Ez a játék fekete-fehér ős 8-bites grafikával kezdődik, és ahogy haladunk előre a sztoriban egyre jobban fejlődik a grafikája, míg a végére full 3D-s csoda lesz... Ilyen játékot még nem próbáltam, nagyon kíváncsi vagyok...
PLayIT: Igen, szeretnék jönni mindenképp.
 


RG - Cities in Motion 2-vel kínlódom, amikor éppen van időm rá, de jelenleg nem tudott annyira megfogni, mint az első rész, bár azért nem rossz. A PlayIT nálam is játszik, hiszen minden alkalom kihagyhatatlan, mert olyan sok érdekes program van, számos új játék, egy halom nyeremény. Kamu az egész dumám, csak az éppen nagykorú lányok miatt megyek.
 


Paca - Igyekszem befejezni a BioShockot, már elég jól állok, nagyjából a játék felénél vagyok épp. Egyébként kb. harmadszorra kezdtem el most, a Half-Life 2-höz hasonlóan ez sem lopta magát egyhamar a szívembe.
PlayIT: Mint mindig, természetesen ott leszek.
 


Dudu - Deus Ex: Human Revolution. Hogy miért? Az áprilisi GameStar-ban ez lesz a teljes játék (nem tréfa!), DVD szerkesztőként pedig kötelességem tesztelni a kicsikét. Na jó, nem csak emiatt, alapból bejövős a világ, melyben játszódik, de eddig még nem volt szerencsénk egymáshoz. Majd most.
PlayIT: Jelen.
 


Nightwolf - Bemásolhatnám ide a múlt heti szöveget, de nem teszem, mert... nem és kész. Még mindig a Guild Wars 2. Most picit szelídebben nyomom, mert van pár titkos rész, ahol annyit kell ugrálni, mint egy Norbi-féle "duciedzésen". Csak itt nem fogyni fogok, hanem ládákat találni, amik remélhetőleg tele lesznek jóféle buzogánnyal és nyúzott nyestbőrrel.
Play IT: Félek egy olyan közegbe menni, ahol rengeteg játékos jut egy négyzetméterre - amint azt tudjuk ugyebár, a videojátékok erőszakossá teszik az embereket - így várható egy kisebb rendbontás vagy tömeges késmártóztatás. De egye fene, rút ez a világ, így rútabb leszek nála és megyek.
 

Hunter - Hála ennek a gyönyörű tavaszi időnek sikerült ismét lebetegednem, így orvosi utasításra letolok pár StarCraft II meccset (legalább is én ezt hallottam ki a fekvés, pihenésből). Múlt hétvégén sikerült felküzdenem magam a Silver liga tetejére (végre kijutottam a mass marineok és tower rushok földjéről), szeretném ezt a szezont a Gold ligában zárni. Egyébiránt a Might&Magic: Clash of Heroes csataterein menetelek előre, rendíthetetlenül.
PlayIT: Ott leszek reggeltől estig, amiben tudok, segítek!
 

Szada - Kölcsönkaptam a Lord of the Rings: War in the North egy példányát kipróbálásra és az egyértelmű hibák ellenére remekül szórakoztam, amit nagyban befolyásolt a hozzá készült honosítás is.
PlayIT: épp az ország másik végében leszek a határ mellett, egy esküvői meghívó nem viszi el magát, segítségre szorul, de lélekben maximálisan veletek leszek!
 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)