Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Legutóbb csak vágyakoztunk utána, most pedig aki teheti, a végzetét követi. Persze nem mindenki váltott jegyet a hype-vonatra, és ez így van rendjén.

Hirdetés

mazur - Bár lehetnék eredetibb, de nekem is Destiny lesz a hétvégi program. Már amennyiben lesz rá időm, mert hirtelen valahogy kedvet kaptam kirándulni, tenni-venni a kertben, vagy csak sétálni egy jót a városban. Oh wait.

Mocsy - Repül az idő, az ikrek már négy évesek, ami egyet jelent egy nagyon hosszú, helyenként kínos, de többnyire elviselhető egész napos családi összejövetellel. Ez azt jelenti, hogy szombaton az összes számítógép és konzol csúcsra lesz járatva, hiszen legalább 10 gyerkőc fog vendégeskedni nálunk és hamar beleunnak a felnőttek körüli lebzselésbe. A maradék szabadidőmben meg Diablo III lesz, ezen a szokásomon csak akkor vagyok hajlandó változtatni, ha valami nagyon régóta várt játék esik be a Steam fiókomba.

HP - A GameStar hétvégi játékajánlóját az Activision szponzorálta. (Bárcsak így lenne). Ennek ellenére mások által nem befolyásolt és finanszírozott szabad akaratomból Destiny lesz a hétvégi program. Egyébként a bétát PS3-on toltam végig, azt hittem, hogy a PS4-es verzió kicsit lenyűgözőbb lesz látványra, de nem estem hanyatt. Velem van a gond? Ja, és a bugok továbbra is nagyon viccesek!

daev - A Destiny tesztem első felét ugyan már leadtam, de ahhoz hogy a folytatásokat is meg tudjam írni, muszáj szépen kiakasztanom a Warlockomat. Tudjátok, KÖTELESSÉGBŐL. A 20-as szint már megvan, most pedig húzni kell tovább, hogy a kis Gedeon mindenhol megállja a helyét.

Paca - Míg a kollégák „kötelességből” játszanak (úgy hallottam, hogy Chava barátnője, szegény, tegnap órákon át állt kint a szakadó esőben mert Chava nem hallotta a kopogását a romantikus zenétől, amit az Xbox One-jával eltöltött vacsora alatt hallgatott), én az Uncharted 3 befejezése után (a második rész nekem jobban tetszett, de embere válogatja) újra nekikezdtem a Mafia 2-nek, most különösen ügyelve arra, hogy az összes Playboy magazint összegyűjtsem. Mivel nincs kimondottan kirándulós idő, remélhetőleg a hétvégén be tudom fejezni, és jöhet a Spec Ops: The Line, ami szintén kimaradt eddig.

RG - A hétvégét a reptéri tevés vevés mellett a Dead Rising 3 antizombisztikus munkálatai teszik ki, hiszen nagyon rákaptam annak az ízére, amikor úthengerrel 4 perc alatt 300 zombit lapítok ki a város aszfaltjának kopórétegére. Ja, és még mielőtt elfelejteném: EndreMan (akit eddig valamilyen aprócska, egészen elhanyagolható mértékben barátomnak gondoltam) többé-kevésbé nyilvánosan azt mondta rám, hogy - idézem "...mázlid van mocskos csaló RG!" mert nálam (vele ellentétben) tökéletesen fut a játék, akadásoktól és összeomlásoktól mentesen, mindent maximumra csavarva. Szóval azóta ha ez a játék kerül szóba, nem mulasztom el kijelenteni, hogy tükörsimán fut és ha egyébként rühellném is az egész - zombikat ezerszámra gyilkoló - marhaságot, akkor is sokat játszanék vele, mert tudom, hogy közben Endrének meg folyton akad és összeomlik.

EndreMan - A Destiny keddi megjelenése óta olyan szintű játék maratonban vagyok, amire évek óta nem volt példa. Egyrészt mert a játék egyelőre nagyon jó, másrészt, mivel mindeni más is ezzel játszik. Kedd este GameStar táboros és GameNight látogató srácokkal harcoltunk, tegnap éjjel pedig Mazurral és Daevvel tettünk bele egy este alatt annyi órát, hogy már le sem merem írni. Csak az a fránya Vénuszon elrejtett utolsó láda nem fért már bele az időnkbe hajnalban... Plot twist: Miután szeretett kollégáim kidőltek, visszamentem és megtaláltam egyedül...nagyon közel voltunk hozzá a végén :) Ja, és még mielőtt elfelejteném: RG (akit eddig valamilyen aprócska, egészen elhanyagolható mértékben barátomnak gondoltam) többé-kevésbé nyilvánosan azt mondta, hogy mostantól mindig szóba fogja hozni, hogy 1 azaz egy db játék jobban fut nála. Ezúton gratulálok, és kívánok hosszas, kellemes órákat a Dead Rising 3-al. Bár én is játszhatnék vele, hiszen most épp nem tolok semmi mást...ohh wait...

Gyu - No kérem, csak semmi Destiny! Amit én tolok az teljesen más! Először is a felháborodást tolom, hogy Xbox 360-on a FIFA 15 demójához (!!!!) Live Gold előfizetés kell. Forogjon már a hátán egyfolytában, aki ezt kitalálta!!!!!
A hétvégén egy Humble Bundle vásárlás stratégiai darabjait próbálom majd ki ( Grand Ages: Rome, Imperium Romanum Gold Edition, Airline Tycoon 2: Gold Edition), s persze jöhet egy kis Habitat, meg The Spatials is....

BZ - Milyen dolog beleesni
Évezredes csapdákba,
Olyanokba, amiket már
A világ kipróbálta?
Elfeledett, divatjamúlt
Ékszerekben pompázni
Olyan, mint a takaróból
Száraz morzsát kirázni.
És én mégis száraz morzsán,
Múlt emlékén rágódom:
Dermedve, a panda monkom
Nyolcvanötös már WoW-on.

Nightwolf - Megérkezett a Guild Wars 2 szeptemberi frissítése és törvényszerűen felhördültek az örökké csak sipítozó, nyavalygó, mindenben csak a rosszat látó hangok. Nekik üzenném Csodabogár örökké csengő mondatát, én meg inkább megyek vissza játszani.

Sophiaso - Én gyarló módon nem a Destiny-vel, hanem továbbra is a Chaos on Deponiával játszom. Utána pedig jöhet a trilógia harmadik része, a Goodbye Deponia.

Szada - Hiába a titkos eltartási szerződésünk, Daev továbbra sem vásárolt nekem PlayStation 4-et, így nálam sem a Destiny kerül sorra, inkább rábökök majd a gyűjteményem valamelyik darabjára a Steamen, mondjuk a Mafia II-re.

Kaci - A hétvégén zajlik kis hazánk első nagy Dota 2 bajnoksága, ahol a győztesnek végtelen pénzt, sportkocsit, egy panorámás penthouse-t és kifogyhatatlan söröshordókat ígértek, így természetesen azonnal magam köré gyűjtöttem az ország legjobb játékosait, hogy megmutassuk, nem véletlen öltünk már majd 3000 órát ebbe a játékba. Jó, talán a nyeremény nem ennyire durva és mi sem vagyunk még a világ Dota 2 élvonalában, de azért egy próbát megér. Hátha felfedeznek, aztán meg sem állok a The International 5 döntőjéig.

Tonight - Nem mindenki lehet olyan menő, hogy a Destiny-t darálja a hétvégén, szóval én az egyetemi feladatokkal való vacakolás mellett valószínűleg egy jókora adag GTA Online-t fogok majd besúvasztani a teendőim közé, már csak azért is, mert végre újratelepítettem a Windows-t és most nincsen rajta semmi.

Ancsaa - Ami másnak Destiny a hétvégén, az nekem Dota 2 – már az előbbit futtató megfelelő platform hiánya miatt is. Újoncként ugrottam fejest a creep-ek és a repülő vaddisznó futárok világába, amely magával is ragadott. Így amíg a Dota hősökkel ismerkedek az elkövetkező napokban, a 20-as szintű nekromanta/assassin karakterem magányosan és teljesen összetörve zokog valahol Tyria egy elrejtett zugában. Ha időm engedi, leporolom a Guild Wars ikonom, és futok vele is pár kört, csak hogy edzésben tartsam.

Lord Blasio - XCOM: Enemy Within! Zseniális DLC, dacára annak, hogy lényegében az alapsztorit turbózza fel. Ám az új tartalom, és itt elsősorban katonáim génmanipulációjára és a mechanikus szerelés gyártására gondolok, teljes mértékben magával ragad, s el nem enged. Addig nem nyugszom, míg az utolsó katonámat is genetikailag módosítottam, létrehozva az Emberfeletti Emberek Elit Egységét (EEEE), Sokkal nagyobb élvezet így játszani, mármint azzal az érzéssel, hogy van esélyem nyerni. Ez eddig az alapjátékban nem nagyon volt meg, de most, hogy a magaslatból vérszemet kapó kerecsensólyomként csaphatok le az alattam szörcsögő ufókra, most, hogy robottestben fedezékre fittyet hányva kaszálhatom le az ellent, most, hogy a katonáim már a csatatéren elkezdenek gyógyulni (igen, átkereszteltem ezeket a harcosokat Logan, Wolverine és Rozsomák nevekre), nos, egyszerűbb dolgom van. Egyszerűbb. Nem könnyebb. Mert a játék így is büntet Normal szinten.

- A játékra fordítható időm sajnos ezen a hétvégén is eléggé rövid etapokból fog állni, úgyhogy megpróbálok a múlt héten megszerzett lendületre építeni, és tovább javulni valamicskét Hearthstone-ban.

Chavalier - Ahelyett, hogy Titan karakterem szintjeinek számát szaporítanám, egy elkerülhető balesetben sérült csuklóval és kézfejjel pihenek inkább, és olyasmivel játszom, amihez nem kell kontroller - sőt billentyűzet sem nagyon -, amiben kényelmesen el lehet egerészni. Ez pedig nem más, mint a Wasteland 2. Posztapokalipszis, körökre osztott harcok, csipetnyi humor... Jó lesz ez. Illetve hozzátenném még, hogy minden pontosan úgy történt, ahogy Paca állítja.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)