Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Aligha okozunk különösebb meglepetést a hétvégi programunkkal, de ha nálatok épp tandemugrás van terítéken, azt is bátran megoszthatjátok velünk.

Hirdetés

daev - Nem tudom. Nincs többé Destiny.

 

Paca - 6. Retro video- és kvarcjáték kiállítás van a hétvégén, ahova részben önszántamból, részben hivatásból mindenképp kilátogatok, javaslom mindenkinek, hogy tegyen hasonlóképp. Amikor itthon vagyok, folytatom a kimaradt címek pótlását, jelenleg épp a Dishonoredöt nyüstölöm, de már tervezem, hogy ha minden jól megy, a Deus Ex: Human Revolution lesz a következő. Jól van na, olyan sok a játék és oly kevés az idő.

Nightwolf - Ha a Telltale bántani meri ezt a drága kicsiny gyermeket a sorozat végén, akkor én nem játszom többet videojátékokkal. Már a Walking Dead sorozat első szezonjának vége is nagyon felzaklatott, de ahogy haladok előre a második felvonásban, egyre jobban félek, hogy meg fognak tiporni a látottak.

RG - Valami rejtélyes oknál fogva igencsak meglegyintett a Middle-earth: Shadow of Mordor, úgyhogy ennek szellemében immár 10 órányi játékidőt foglalkoztam azzal, hogy beleket ontsak, fejeket válasszak le nyakakról és koponyákat roppantsak össze úgy, hogy hozzá sem érek. Hát nem csodálatos? Tudom, egy igazi játékos három óra alatt tol 10 órát bármibe (főleg Paca, hiszen ő egy nap alatt visz végig játékokat), de mit tegyek, már régen nem a videojáték az első az életemben.

BZ - Nemrég ugyebár átalakították a Rust bejelentkezését, és már alapértelmezésként indul el az újrafaragott, Experimental változat. Hétvégén épp egy olyan tutorial videót szeretnék felvenni és kommentálni, ami a "régi Rust" játékosainak mutatja meg, hogyan maradhatnak életben az új játék első napjaiban. Tán még GSO-ra is felkerül, ha HP úgy akarja.

Addig meg itt egy videó, az Experimental korábbi verziójában nemnormáliskodó amerikai fiatalemberrel. Az ilyenek mételyezik meg a világot. Az én videóm nem ilyen lesz. Meg persze már a Rust sem. Szóval így.

Sophiaso - Claptrappel és a többi kis szeretnivaló őrülttel nyomulok a Borderlands: The Pre-Sequelben.

Szada - Voltam olyan elvetemült, hogy Chavának megemlítettem a Duck Dynasty, avagy Kacsadinasztia videojátékot, erre tessék, már tesztelem is :) Valószínűleg ez fog pörögni a hétvégén, átszellemülök redneckké és nemhogy az élő, de még a műanyag vadkacsákat is kilövöm a környéken. A novemberi számban ez lesz a minőség csimborasszója, ez nem vitás.

Kaci - A szünet előtti hétre sikerült összegyűjteni néhány zh-t, így az amúgy is sűrű hétvégi programot baricentrikus koordináták, transzformációs mátrixok és bináris keresőfák színesítik majd. Ha épp nem a jegyzet fölött görnyedek, akkor minden bizonnyal a Project Spark elképesztő lehetőségeit próbálgatom majd, PC-n és Xbox One-on egyaránt. Most kiderül, leszek-e valaha játéktervező.

kacor - Belevetem magam a nagyon jól sikerült Gabriel Knight: Sins Of The Fathers remake-be. Mint a régi szép időkben!

Tonight - Sajnos a hétvégémet leginkább tanulással fogom tölteni (pedig mennyivel érdekesebb programokat tudnék kitalálni helyette), de azért amikor nem éppen a digitális rendszertervezés titokzatos világában kalandozom, akkor azért lehet, hogy becsempészek pár kört az Out There című nagyon érdekes mobilos játékból, amit a legutóbbi Humble Mobile Bundle kínálatából zsebeltem be.

 

Chavalier - Kétszer már végigjátszottam, most harmadjára is nekifutottam a Definitive Edition tesztje okán, azzal a szándékkal, hogy csak összehasonlítom a régivel. Erre nem azon kapom magam, hogy már megint kínai slágereket hallgatok, miközben alig várom, hogy eleredjen az eső, mert Hongkong akkor a legszebb? Ahogy az úttest mélyedéseit kitöltő víztócsákban megcsillan a díszkivilágításba öltözött város képe, na azt tanítani kellene. Ami játékosok tízmillióinak a GTA, az nekem a Sleeping Dogs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)