Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Sikervárományosok, friss megjelenések, felújított játékok és megunhatatlan klasszikusok vették birtokba a hétvégénket.

Hirdetés

Szeptemberhez közeledve egyre izgalmasabb címek tűnnek fel a horizonton, csak bírjuk pénztárcával és szabadidővel. Nem is tudom, melyiket egyszerűbb megteremteni a feltételek közül.

mazur - Bölcs előrelátással sikerült egy 100 órás játékot bevállalnom tesztre, ami nyilván belefér majd az időmbe, legfeljebb néhány napig nem alszok, nem barátkozok a családdal ésatöbbi, de hát a Metal Gear az ugye Metal Gear. A fizetős dem... szóval a Ground Zeroes után még kételkedtem, de amióta az E3-on kipróbáltam, azóta alig várom a Phantom Paint. Naná, hogy ez lesz a hétvégi program.

Paca - A Black Ops 3 bétája után kénytelen voltam elővenni a CoD: Advanced Warfare-t, valószínűleg hétvégén is ez lesz a program. Vagy Destiny, mert abban is fejlődnöm kéne, a Taken King már a kapuban van, és még a DLC-kkel is le vagyok maradva.

daev - Mivel mindketten hatalmas horrorrajongók vagyunk, Julcsival egész hétvégén pörög majd az Until Dawn. A GameStar következő számában még egy teszt is lesz belőle, addig pedig még legalább kétszer végig szeretném tolni. 

Kaci - Mivel daev nagyon lassan teszteli az Until Dawnt, kénytelen vagyok más mulatság után nézni. Szerencsére itt van nálam az egy fokkal kevésbé rémisztő Super Mario Maker, ami remek szórakozásnak ígérkezik a hétvégére. Már csak abban bízom, hogy Magdi nem olvassa a GSO-t, mert a tapasztalataim alapján írt tesztet már rég le kellett volna adnom...

Nightwolf - Nincs mese és habos kakaó szürcsölés. Keményen vissza kell rázódnom a vadász csajszimmal, mert október végén jön a Guild Wars 2: Heart of Thorns kiegészítő és kicsit félrehordanak mostanában a nyílvesszői. 

BZ - Mivel egy hétig még Görögországban játszom nyaralószimulátort, marad a Fallout Shelter tableten. Viszont tegnap a Neos Marmaras és Paradeisos közötti sétán felfedeztem egy Sim Greece nevű játékot, ahogy az a mellékelt fotón is látható. Valakik zseniális maketteket építettek egy sziklafalba, én pedig amolyan Gulliver / Godzilla módjára próbálom kifigyelni a belül minden bizonnyal megbújó aprónépeket.

Somi - Diablo III Season 4. Megvan a vasárnapi programom, szombaton sajnos egész napos fotózáson leszek. 

Szada - A hétvégén családi program lesz, de ha sikerül a gép elé kerülnöm, akkor valószínűleg folytatom az L.A. Noire-t, mert az ügyek nem nyomozzák ki önmagukat. Remélem.

Csirke - A múltheti több napos áramszünet megtanított rá, hogy be kell táraznom elektromosságot nem igénylő játékokból is. Éppen ezért elcsattogtam a Delta Vision boltjába (ahol a GameStar magazinok árát ti is levásárolhatjátok) és megvettem egy társast amire már nagyon régóta fájt a fogam. A Rettegés Arkhamban (Arkham Horror) nem egy tíz perc alatt megtanulható társasjáték, de érdemes ráfordítani a megismeréséhez szükséges órákat. Én a hétvégén biztosan újra felveszem a harcot az Arkhamban rejtőző gonosszal.

Flatline - Everybody's Gone To Rapture, végre lesz időm befejezni. Lehet egy kis binge League Of Legends is belefér, túl sokat vártam a jelenlegi szezon besorolási meccseivel, konkrétan mindjárt itt a Season 6 és még mindig nem játszottam le a tíz rankedet. Talán egy van hátra, szóval lássuk megmaradt-e a Gold 4, vagy sem. (Kizárt...)

- Mivel a TaleWorlds nem úgy tűnik, hogy a közeli jövőben elkészülne a Mount & Blade 2-vel, a hétvégén előkerül a Warband, ami ismét csak lenyűgözött azzal a brutális szabadsággal és mélységgel, amit azoknak tartogat, akik hajlandóak kicsit beletanulni a játékba.

Tonight - Mostanság régebbi filmeket szoktam megnézni, amik nálam valamilyen oknál fogva kimaradtak vagy már túl rég láttam őket. A Mad Maxeket már megnéztem (ezzel egyúttal a GameNightra is készültem), most pedig az Alien-sorozatot pörgetem, habár főleg az első két filmre vagyok kíváncsi. Vasárnap pedig az év egyik legjobb metál lemezét kiadó Make Them Suffer-t fogom megnézni élőben.

Chava - Negyedik alkalommal futottam neki a Dishonored végigjátszásának a Definitive Edition megjelenése okán. Egyelőre nem szedtem áldozatokat, de az igazat megvallva viszket az ujjam a ravaszon, és kedvem lenne káoszba taszítani Dunwallt, miközben kardélre hányom a birodalom ellenségeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)