Hirdetés

Megjelent a 2014/10-es szülinapi GameStar

|

Különleges, kihajtogatható címlapon a Civilization: Beyond Earth, teljes játékaink a Joe Danger, a Krater és a Red Faction: Armageddon. És akad még meglepetés!

Hirdetés

Innentől hivatalos, a GameStar magazin tizenöt éves is elmúlt már, amit egy különleges születésnapi lapszámmal ünneplünk. Stancolt, kihajtogatható címlapunk ugyanis még sosem volt, melyhez keresve se találhattunk volna alkalmasabb témát a Civilization: Beyond Earth-nél. Zseniálisan fest, teljesen bele vagyunk bolondulva. Ám nem álltunk meg itt, az utóbbi hetekben sorra fedtük fel az októberi lapszámhoz járó ajándékokat, a három teljes játékot. Reméljük, a Red Faction: Armageddon, a Krater és a Joe Danger legalább annyi kellemes órát okoznak majd nektek is, mint amennyi örömünket mi leltük bennük. És akkor még nem is említettem az új akciókkal jelentkező GameStar Plus felületén megtalálható 25 GB-nyi videót (köztük egy valóban különleges múltidézés, erről hamarosan többet is elárulunk), amelyeket a teljes játékokkal és a mostantól havi rendszerességgel hozzáadott FilmMagazinnal együtt még 4 dupla rétegű DVD-re se lehetett volna felpasszírozni.

Az októberi GameStar hasábjain már találkozhattok hagyományos év végi előfizetői akciónk első ajánlataival is. A részleteket hamarosan itt a GSO-n is megosztjuk veletek, illetve itt szeretném felhívni figyelmeteket arra, hogy az akcióban részt vevő játékok köre rövidesen bővülni fog.

Ha vettek egy pillantást a tartalomjegyzékre, láthatjátok, hogy kis híján valóra vált szeptemberi jóslatunk, miszerint nem hagyják levegőhöz és helyhez jutni a tesztek az előzeteseket.. Így is csupán az embargón múlott, hogy nem olvashatjátok még el a világ első Civilization: Beyond Earth tesztjét, viszont az első kétszáz kör tapasztalatai alapján már lassan körvonalazódni látszik, mire számíthatunk október 24-én.

Ezennel át is adnám a szót a teszteknek, amelyekből nem kevesebb, mint 31 kapott helyet a 2014/10-es GameStar magazinban. A játékkiadók idén sem kegyelmeznek nekünk, aki képtelen priorizálni, annak a magyar átlagfizetés többszörösét és rengeteg szabadidőt kell kedvenc hobbijára fordítania karácsonyig. Választani márpedig nem lesz könnyű, ha olyan címek sorakoznak a polcokon, mint a Batman játékok és az Assassin's Creedek eltitkolt viszonyából született Middle-earth: Shadow of Mordor, vagy a még mindig játékosok millióit béklyóban tartó Destiny, amelynek értékelését most már számszerűsítettük is.

Ritka az olyan hónap, amikor mindenkinek jut valami értékelhető, de a mostani ilyen. Aki lövöldözni kíván, az a Borderlands: The Pre-Sequel! alacsony gravitációs, belélegezhető levegőből hiányt szenvedő környezetében élheti ki magát, míg a szerepjátékosoknak az oldschool – és ennek megfelelően kellően tartalmas és összetett – Wasteland 2 jutott a Fable Anniversary PC-s kiadás mellett.

Ha versenyeznénk inkább, akkor a Forza Horizon 2 és a Driveclub közül választhatunk, de nyomozhatunk is a Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, a The Vanishing of Ethan Carter, valamint a D4: Dark Dreams Don't Die és a The Wolf Among Us kulisszái között. Amennyiben viszont nem érnénk be pusztán a gyilkos felfedése okozta izgalmakkal, javasolt a túlélőhorror felé fordulni. Mind az Alien: Isolation, mind a The Evil Within sikerrel vette az akadályokat és megfelelt elvárásainknak.
Van itt még kérem stílusos akciójáték (Bayonetta 2), egyszemélyes stúdió fejlesztette magyar RTS (Meridian: New World) és még számos játék a gazdasági menedzser kategóriától a sporton keresztül egészen a randiszimulátorig. Mert megérdemeljük.

Hardveres kollégáink a legjobb X99-es alaplapokra szerelt Intel Haswell-E processzorokkal hajtott asztali gépeket vették közelebbről is szemügyre a félmillióstól a háromszor annyiba kerülő konfigurációig.

És már írtunk nektek a három ajándék teljes játékról, nem bírom ki, hogy ne meséljek róluk én is pár szót...

Teljes játék I: Red Faction: Armageddon

Az évtizedes múlttal rendelkező széria negyedik (máig utolsó) része májusi teljes játékunk (Red Faction: Guerrilla) közvetlen folytatása, melynek eseményei óta eltelt 50 év. Sajnos időközben gyakorlatilag lakhatatlanná vált a felszín, így az emberek földalatti barlangrendszerekben létesített városokban kezdték újjáépíteni életüket. Egy napon azonban felébrednek hosszúra nyúlt szendergésükből a vörös bolygó őslakosai, és lerohanják a telepeket. A Vörös Frakcióhoz csatlakozó Darius Masonre hárul a feladat, hogy megvédje az emberek otthonát válogatott fegyverekkel, köztük a Magnet Gunnal, amely két meglőtt célpontot képes nagy erővel egymáshoz vonzani. Természetesen a sorozat legfőbb jellemzője megmaradt, szinte teljesen lerombolhatóak a marsi díszletek.

Teljes játék II.: Krater

Második teljes játékunk egy posztapokaliptikus RPG Svédországból, melyben egy csapat túlélőt vezénylünk ki a radioaktív pusztába. A Diablókat idéző valósidejű harcrendszerben mind a tank, mind a dps, mind a healer karaktereknek megvan a maguk szerepe. A megfelelő felszerelésről a mindenkori loot mellett craftrendszer gondoskodik, arról pedig, hogy komolyan vegyük a kihívást, a parti tagjait hibás lépéseink következtében sújtó halál véglegessége. A most már magyar felirattal is élvezhető Krater különlegessége, hogy nem tart igényt a műfajt jellemző hagyományos értelemben vett szintlépésre, hanem implantokkal oldja meg a statok módosítását.

Teljes játék III.: Joe Danger

Ha szereted a Trials, vagy a méltatlanul elfeledett Elasto Mania játékokat, akkor neked találták ki a Joe Dangert. Ebben a címszereplő kaszkadőrrel kell hajmeresztő mutatványokat végrehajtanod úgy, hogy közben felülmúld a rivális Team Nasty motorosait. Könnyed hangvételű, mégis kihívást jelentő szórakozást kínál, melynek része az egyszemélyes kampányon túl a négyfős osztott képernyős versenyzés, valamint az egyedi akadálypályák gyártására használatos sandbox mód.

Fontos: A kódokat ezentúl a www.gamestar.hu/gamestarplus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: Delta Vision kedvezmény

Ahogy máskor, úgy októberben is levásárolhatjátok a GameStar magazin teljes árát a Delta Vision üzleteiben a következő lapszám megjelenéséig. Több mint félezer kiadványból válogathatnak a horror, a fantasy, a sci-fi, a képregények és a filmkönyvek kedvelői. Részletek a www.gamestar.hu/deltavision aloldalon.

Extra ajándék II.: FilmMagazin

Ezentúl minden hónapban a GameStar mellé adjuk a CineStar és a FilmMagazin közös digitális kiadványát, melynek októberi számában Christopher Nolan sokak által várt sci-fijéről (Csillagok között) olvashattok Az ismeretlen Drakula, A védelmező, és más filmek (pl.: Holtodiglan) mellett.

BÖNGÉSZDE

Meet tha Team
Aréna
Hírek
Civilization: Beyond Earth

Teszt
Middle-earth: Shadow of Mordor
Borderlands: The Pre-Sequel! (+ interjú)
Destiny
Wasteland 2
Alien: Isolation
The Evil Within
Forza Horizon 2
Driveclub
Fable Anniversary PC
The Vanishing of Ethan Carter
Bayonetta 2
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments
Total War: Rome II Emperor Edition
Planetary Annihilation
D4: Dark Dreams Don't Die
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution
The Wolf Among Us: Episode 5 – Cry Wolf
Meridian: New World
Krater
Train Fever
Minimum
Joe Danger Vita
Dark Souls II: Crown of the Ivory King
Hatoful Boyfriend
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition
Pure Pool
The Golf Club
Spider-Man: Unlimited
Anomaly Defenders
Crazy Taxi: City Rush
Madden NFL: Mobile
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Az asztali PC-k abszolút csúcsa
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Kult
Gamification: Játékosítás az üzleti életben
A magyar e-sport beírta magát a történelembe
Az angol játéksajtó legnagyobb válsága
Budapestre látogat a Video Games Live! (+ interjú)
Szabad(a)játék
Visszapillantó

Másvilág
Film: Heli
Sorozat: Gotham
Könyv: Orson Scott Card – A hetedik fiú
Zene: Bob Mould – Beauty & Ruin; White Lung – Deep Fantasy; SepoQ – Meaningless Echostatus; Silent Servant/Broken English Club – Violance and Divinity; Scott Walker + Sunn O))) – Soused; Legion of Strenght – Minus Militia; Machine Head – Bloodstone and Diamonds; Aphex Twin – SYRO;

Tehát a 2014/10-es GameStar magazin különleges Civilization: Beyond Earth címlappal, magyar feliratos Krater, valamint Joe Danger és Red Faction: Armageddon steames teljes játékokkal 116 oldalon 1 előzetessel, 31 játékteszttel, havi rendszerességgel jelentkező eSport, free 2 play és játékpszichológia rovatokkal, mintegy 25 GB videós anyaggal (5 videoteszt, kerekasztal beszélgetés, és egy speciális riport) október 17-től kapható az újságárusoknál. Előfizetőinknél már ma csengethet a postás. Ugye várjátok?

Boldog a születésnapunk kedves olvasók. Köszönjük nektek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)