Hirdetés

GS Hype - videón a hét legfontosabb hírei

|

A GameStar videós hírműsora a héten különösen humoros formában jelentkezik, de közben természetesen felzárkózhattok az elmúlt napok legfontosabb híreivel is.

Hirdetés

A The Order 1886 megjelenésétől volt most hangos a minden, tartottunk egy GameNightot is múlt hét pénteken, és ha figyelitek a GSO-t, láthattátok, hogy tegnap felkerült a videós összefoglaló a rendezvényről.

Ez viszont csak a jéghegy csúcsa, a PC-sek szívét a Rockstar a Grand Theft Auto V halasztásával fájdította, Schwarzenegger pedig bejelentette, hogy hatodszor is terminátorrá válik majd. Sok minden történt még, most ismét HP meséli el nektek, amit feltétlenül tudnotok kell, vasárnap pedig heti összefoglalónkkal is jelentkezünk, amiben aztán tényleg minden lesz.

Jövő héten újra jelentkezünk, mindenképp iratkozzatok fel YouTube csatornánkra, ahol a korábbi Hype adások mellett rengeteg más szórakoztató videót is találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)