Hirdetés

GameStart - Batman: The Telltale Series 1. rész

|

Újabb GameStart sorozat indul útjára, amiben EndreMan ezúttal Pacával vág neki Gotham megmentésének a Batman: The Telltale Series nemrég megjelent nyitányában. Spoiler: pofonokban nem lesz hiány.

Hirdetés

Ugyan fut éppen a The Solus Project GameStart sorozatunk is - éppen a harmadik részénél jár -, belevágtunk egy másik játékba is. Ezúttal a Batman: Telltale Series még friss ropogós első epizódja van terítéken, ami már az első percekben sem finomkodik.

Mivel ketten viszonylag könnyű megegyezni a döntésekről, a srácok a crowdplay funkciót most nem dobták be, viszont a Telltale-féle Batman feldolgozás másik fontos elemét, a Bruce Wayne és Batman között váltogató cselekményt már az első részben megszemlélhettük. Így akcióból és jelentőségteljes beszélgetésekből is bőven jutott az első videóba, amit feljebb már nézhettek is. Ha pedig velünk szeretnétek végigizgulni a Batman: A Telltale Series sztoriját, mindenképp iratkozzatok fel a GameStar YouTube-csatornájára, csak itt lejjebb ezt a gombot kell megnyomnotok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)