Hirdetés

GS Hype - a No Man's Sky vizsgálat és a kínai Mad Max

|

A PlayIT-et túlélő csapatunk már jött is jelenteni a híreket. Rengeteg érdekes infó jött ezen a héten is, és még a Video Game Awardsról szót sem ejtettünk, mert a felvétel tegnap készült.

Hirdetés

HP rendesen megfáradt a múlt heti PlayIT-en, de máris a kamera elé ugrott, hogy lejelentse nektek a legfontosabb híreket.

A legsürgősebb infóval kezdődik a műsor: még ingyen le lehet tölteni a Neverwinter Nights szerepjátékot egy pár napig, ki ne hagyjátok. Aztán kevésbé vidám téma jött a No Man's Sky kapcsán, majd a Gears of War 4 hétvégi eseményére kanyarodtunk. Kiderült mit kapnak a PlayStation Plus előfizetők, mi vár a Rainbow Six: Siege játékosokra, és a végére befutott egy napi büntetés is a kínai Mad Max formájában. Kattintsatok a fenti képre, és már indul is a legújabb GameStar Hype.

Ha nem szeretnétek lemaradni a játékvilág legfontosabb híreiről, akkor nyomjatok rá a lenti feliratkozás gombra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)