Hirdetés

HTC Vive teszt - kézzel fogható virtuális valóság

|

A PC World kipróbálta a Valve VR-szemüvegét és a Leopoly virtuális valóság applikációját. Tesztjükből kiderül, érdemes-e beruházni erre a VR-eszközre.

Hirdetés

A HTC Vive jelenleg az egyik legígéretesebb VR-eszköznek tűnik. A PC Worldös kollégák most alaposan utánajártak, hogy mire is képes a masina, valamint a Leopoly új virtuális valóság applikációját is kipróbálták.

A különleges mozgásvezérlő technológiát felvonultató HTC Vive szabadon programozható vezérlői is kiemelt szerepet kaptak a fenti videóban, ami a Leopoly stúdiójában készült. Itt kollégáinknak lehetőségük nyílt kipróbálni a fejlesztők 3D tárgyalkotást bemutató szoftverét és a csapat vezetőjével, Carlos Acostával is elbeszélgettek. Mindezt a fenti videóban ti is megnézhetitek, ha érdekel titeket a virtuális valóság témaköre, semmiképpen se hagyjátok ki!

A teljes HTC Vive teszt a PC World oldalán olvasható, érdemes szánni rá pár percet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)