Hirdetés

Heroes of the Storm - játszható Lady Sylvanas, új battleground (videó)

|

A Blizzard bejelentette a Heroes of the Storm következő játszható karakterét, aki a Warcraft-univerzumból ismert Lady Sylvanas lesz, valamint megmutatott két csatateret a PAX East 2015-ös előadása során.

Hirdetés

Tovább fejlődik a Heroes of the Storm, amit most már bárki játszhat, ha hajlandó fizetni érte.

Hamarosan jön egy frissítés, mely elérhetővé teszi a Tomb of the Spider Queen battlegroundokat. Ez egy kicsi, sötét, beltéri pálya, melyen minionok gyilkolásával drágaköveket szerezhetünk. Ezekkel Webweavereket idézhetünk meg, viszont ha elhalálozunk, minden nálunk lévő drágakő széthullik – ugyanakkor az ellenfél nem tudja őket felvenni. Alább egy áttekintő videó a pályáról.

A Sky Temple-t is megemlítették (ami egyébként már egy ideje a játék része) ,ezzel szemben egy hatalmas map, ahol a legtöbb tennivaló a lane-eken kívül várja a hősöket. A csapatoknak az ősi templomokat kell elfoglalnia, legyőzni őrzőiket, és erejüket használva megsemmisíteni a másik fél védelmét.

 

Szintén jön Lady Sylvanas, aki magas DPS-ével főleg az élvonalban lesz hasznos. Az első videón bemutatkozik, a másikon megmutatja, mire képes. Képességeiről, valamint a közelgő Heroes of the Storm változásokról további infókat itt találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)